Declaratie sanatate

deacg555

Declaratie sanatate

#1 Mesaj de deacg555 »

Buna. eu sunt din Arad. Astazi am dorit sa depun declaratie de sanatate si am listat-o din program. Si nu mi-a fost acceptata. Am observat ca mi-i s-a trimis actualizare referitoare la declaratia CASS. Declaratia de CCi o pot folosi pe cea din Saga. Daca nici asta, de unde o pot lua? E pusa si pe internet undeva?

Va multumesc.

tomac

#2 Mesaj de tomac »

De ce nu ti-au acceptat-o? Ce motiv au invocat? Este bine de stiut.
In Ordinul 221/2005 sunt date si structura fisierelor pentru declaratia de sanatate din cite stiu eu, pentru cele 3 anexe cit si modelul acestora. Cita vreme ceea ce listeaza Saga contine si este conform cu modelul si informatiile solicitate de CNAS prin acel ordin, cei de la CJAS au comis un abuz.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

deacg555

Declaratie sanatate

#3 Mesaj de deacg555 »

Mi-au spus ca nu corespunde cu datele care sunt cerute de ei. Si mi-au spus sa folosesc programul dat de ei pentru aceasta declaratie.

fluierasp

#4 Mesaj de fluierasp »

Si eu am o problema cu declaratiile CCI:am un salariat in concediu medical si nu ma lasa sa listez: imi da mesaj sa introduc codul si seria medicalului. DAR UNDE?
Nu am nici un rand- fereastra in care sa completez aceste date;
Pogramul Atlas l-am incercat aztazi si nu merge pana la capat; nu te lasa sa scrii suma de virat si de recuperat si declaratia este incompleta;

Exista o sansa de rezolvare?

septimiuv

#5 Mesaj de septimiuv »

fluierasp scrie:Si eu am o problema cu declaratiile CCI:am un salariat in concediu medical si nu ma lasa sa listez: imi da mesaj sa introduc codul si seria medicalului. DAR UNDE?
Nu am nici un rand- fereastra in care sa completez aceste date;
Pogramul Atlas l-am incercat aztazi si nu merge pana la capat; nu te lasa sa scrii suma de virat si de recuperat si declaratia este incompleta;

Exista o sansa de rezolvare?
seria si numarul certificatului le introduci unde ai introdus initial concediul :D

Doriana

Re: Declaratie sanatate

#6 Mesaj de Doriana »

deacg555 scrie:Buna. eu sunt din Arad. Astazi am dorit sa depun declaratie de sanatate si am listat-o din program. Si nu mi-a fost acceptata. Am observat ca mi-i s-a trimis actualizare referitoare la declaratia CASS. Declaratia de CCi o pot folosi pe cea din Saga. Daca nici asta, de unde o pot lua? E pusa si pe internet undeva?
Va multumesc.
s-ar putea sa difere programul...mai jos ai link de descarcare cu program de sanatate arad
http://www.cristib.hih.ro/downloads/Rap ... FNUASS.exe
si link-ul casei de sanatate arad
http://www.hyppocrates.ro/

de ce zic ca s-ar putea sa difere??
in tm e alt program, diferenta fata de casmb este ca cel din tm listeaza anexa 2b cu cnp asiguratilor (trebuie introduse prin coasigurati) iar la coasigurati salvezi cu nimic daca nu ai, adica camo gol..cum sa zic, deci iti mai listeaza o anexa cu cnp asigurati dar fara coasigurati, pe cand casmb nu listeaza daca nu ai asigurati.....
aiurea nu???
nu stiu aplicatia din arad cum salveaza fisierele, dar stiu ca cel din saga actual la noi nu e primit....
deci fa-le in progr local...oricum la voi s-a prelungit pana la sf lunii... 8)
Concluzia este momentul in care te-ai plictisit sa mai gandesti...

Administrator

#7 Mesaj de Administrator »

Problema vine de la denumirea fisierelor care nu este clarificata de lege. De fapt, fisierele ar trebui sa se numeasca 3a.dbf, 3b.dbf si 3c.dbf. Problema e nici programul de la Bucuresti, nici cel din link nu respecta prevederea.
Am introdus in ultima versiune posibilitatea alegerii denumirii fisierelor generate. Din pacate nu stiu ce denumiri vor cei dintr-un judet sau altul.

militarul267

#8 Mesaj de militarul267 »

acealasi lucru am patit si eu la Pitesti dupa o coada de o ora sa-mi spuna ca fisierele s-au redenumit altfel decat programul

ghelzingere

Problema in continuare la decl. sanatate

#9 Mesaj de ghelzingere »

Chiar si la versiunea din 25.02.2006 - SAGA C fisierul denumit de aplicatia FNUASS <cf>_asig_contrib_2006_1.dbf aplicatia SAGA il denumeste <cf>_contrib_2006_1.dbf (lipseste "asig_" intre "<cf>" si "contrib") iar cei de la casa de asig de sanatate ne-au comunicat ca in cazul in care exista o diferenta in denumirea fisierelor sau in structura acestora fata de cele generate cu aplicatia proprie duce la imposibilitatea preluarii datelor de pe discheta. Mentionez ca sunt din jud. Arad iar a 2-a casuta am bifat-o la generarea dischetei pt. FNUASS.

Doriana

#10 Mesaj de Doriana »

si anexa 4? ... :roll:
la tm e varianta 3a,3b,3c...in fine si anexa 4 ??
aia ma deruteaza total.... :roll:
Concluzia este momentul in care te-ai plictisit sa mai gandesti...

Administrator

#11 Mesaj de Administrator »

Problema cu denumirea s-a rezolvat si e pe site.

Anexa4 e o lista cu salariatii intrati sau iesiti si se depune atunci cand exista astfel de cazuri. Daca cer si fisiere pentru aceasta (am vazut pe un site al nu mai stiu carei case de sanatate asa ceva), o fac din exces de zel, pentru ca nu exista vreo reglementare in acest sens.

Scrie răspuns