Pentru aplicatia pentru bugetari ar fii util a se configura recapitulatia prin suplimentarea cu un rand a informatiilor furnizate, respectiv TOTAL RETINERI DIN SALARIU, care sa cumuleze toate retinerile aferente salariatilor, respectiv obligatii de plata la BS, BASFS, sindicat, CAR, si alte retineri.
Este important acest aspect deoarece la trezorerie se solicita o recapitulatie care sa contina si aceasta rubrica, pentru "usurinta" in verificarea datelor cu ocazia ridicarii numerarului pentru plata salariilor.
Recapitulatie salarii
Recapitulatie salarii
Corecteaza-ma daca gresesc, dar nu cumva linia dintre normalitate si nebunie devine tot mai subtire?
da, in conditiile in care in localitatea respectiva exista instalat bancomat, insa pentru zonele in care nu exista bancomat nu o sa poata refuza plata salariilor in numerar. Ar insemna ca salariatii de la tara care au minim 25-30 km pana la cel mai apropiat bancomat sa faca "naveta" lunar, cheltuind o parte din leafa si asa modica, cu deplasarea si comisioanele bancare!
Corecteaza-ma daca gresesc, dar nu cumva linia dintre normalitate si nebunie devine tot mai subtire?
-
REferitor la salariile ptr bugetari consider necesare urmatoarele
- La listarea statelor de plata ar fi foarte oportun daca ar aparea si rubrica cu salariu aferent timpului lucrat, care este vizibila pe monitor dar la listare nu apare. Pentru BUGETAR este foarte important acest lucru.
- La calculul CO ar trebnui ca sporurile ce sunt incluse in acesta sa fie evidentiate (cumulate) in CO si nu la sporuri, cum se practica acum.
Am trimis deja aceasta solicitare si personalului de la SAGA, ins[ vi=am comunicat-o si voua pentru a vedea daca mai sunt persoane care sustin aceste propuneri.
- La listarea statelor de plata ar fi foarte oportun daca ar aparea si rubrica cu salariu aferent timpului lucrat, care este vizibila pe monitor dar la listare nu apare. Pentru BUGETAR este foarte important acest lucru.
- La calculul CO ar trebnui ca sporurile ce sunt incluse in acesta sa fie evidentiate (cumulate) in CO si nu la sporuri, cum se practica acum.
Am trimis deja aceasta solicitare si personalului de la SAGA, ins[ vi=am comunicat-o si voua pentru a vedea daca mai sunt persoane care sustin aceste propuneri.

Un economist este un expert care va stii maine de ce lucrurile pe care le-a prevestit ieri nu s-au intamplat astazi.
-
-