cum aflu unde am ramas?!

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
firceal

cum aflu unde am ramas?!

#1 Mesaj de firceal »

Am in fata un dosar. Introduc in SAGA jumatate din el si il inchid fara sa pun semn de carte. Maine ma intorc la el si nu mai stiu unde am ramas...
Cum gasesc ultimul document prelucrat?!

septimiuv

#2 Mesaj de septimiuv »

in saga c la articole contabile
in saga s generezi articolele si o sa vezi

dar... :lol: :lol: :lol: cum nu stii unde ai ramas ?? :lol: :lol: :lol:

tomac

#3 Mesaj de tomac »

:shock: :roll: :lol: :lol: :lol:

Fa o bifa pe documentele introduse..., dar ... nu-l mai parafrazez pe septimiu
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

oprea

unde am ramas....

#4 Mesaj de oprea »

Intebarea ,,cum stiu unde am ramas?" comporta o analiza aprofundata si cunoasterea unor detalii necesare programatorilor de la SAGA,adica
daca actele au fost indosariate in ordinea nasterii,inmormantarii sau de-a valma ,precum si tipul actelor din dosarul cu pricina(bonulete,coli A4,A6,A8,etc).Numai cunoscand aceste elemente d-nul Sorin va putea lua niste masuri pentru aruncarea dintr-un fisier al programului a unui semn de carte in locul unde este deschis dosarul ,cu cateva secunde inainte ca dosarul sa fie inchis...

Doriana

#5 Mesaj de Doriana »

:shock: :shock: :shock:

adica????
de unde sa stie saga formatul A 4,5,6 al documentelor????
analiza aprofundata a cee ????
:roll: :oops: :roll:
Concluzia este momentul in care te-ai plictisit sa mai gandesti...

orsii

#6 Mesaj de orsii »

:wink: :wink:

firceal

#7 Mesaj de firceal »

Simpatic, dar ...
intrebarea ramane deschisa.

tomac

#8 Mesaj de tomac »

firceal scrie:Simpatic, dar ...
intrebarea ramane deschisa.
Nu trebuie sa te superi, dar intrebarea ta pare hilara. Ti-a raspuns corect Septimiu. Poti verifica in articole contabile sau poti verifica intrind in fiecare ecran de culegere a datelor (intrari, iesiri, casa, banca, etc) in care vei putea vedea ultimul document introdus in fiecare din acestea.
In mod normal intrebarea ta tine mai mult de modul in care iti organizezi tu munca, nu de modul de functionare a programului.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

marinescup

#9 Mesaj de marinescup »

Incearca urmatoarea chestie (desi in parte au dreptate cei care au raspuns inaintea mea): Intra in articole contabile in C si dai adaugare inregistrare, in acest moment datele introduse anterior se ordoneaza dupa momentul introducerii. in acest mod vei vedea care este ultima inregistrare efectuata. Daca te uiti si pe ultima coloana, vei vedea si unde ai introdus-o. In S este mai greu. (Adica eu nu am gasit cum) :oops:

marinescup

#10 Mesaj de marinescup »

PS. Ceilalti nu fiti rai, nu este veteran ca noi. Are numai 1/2 luna pe forum. Noi astia care folosim programul de cand a aparut (si ma mandresc cu asta) 8) :lol: ar trebui sa fim mai ingaduitori cu cei noi.
Chiar daca este greu de crezut ca nu mai stii unde ai ramas :twisted:

herganiec

#11 Mesaj de herganiec »

S-ar fi putut stii unde ai ramas de introdus actele si in SAGA S si in SAGA C daca era posibilitatea ordonarii notelor contabile si a intrarilor si iesirilor dupa data si ora introducerii reale indiferent de data documentului. Dar, poate pe viitor se va putea ordona si dupa acest lucru. Acum trebuie sa cauti, intr-adevar, putin pana afli unde ai ramas, asta daca nu ai marcat documentele introduse. :roll:

Administrator

#12 Mesaj de Administrator »

herganiec.. cand o sa-mi propun sa ma sinucid.. voi introduce asta in program. :lol: :lol: :lol:
Ne cred ca vor multi sa se vada data la care au inregistrat un document sau altul.

Doriana

#13 Mesaj de Doriana »

Administrator scrie:herganiec.. cand o sa-mi propun sa ma sinucid.. voi introduce asta in program. :lol: :lol: :lol:
Ne cred ca vor multi sa se vada data la care au inregistrat un document sau altul.
exact...altfel cum ramane cu sportul bagatului actelor din urma si reglarii retro trimestriale... :twisted:
Concluzia este momentul in care te-ai plictisit sa mai gandesti...

herganiec

#14 Mesaj de herganiec »

Administrator scrie:herganiec.. cand o sa-mi propun sa ma sinucid.. voi introduce asta in program. :lol: :lol: :lol:
Nu ma intelege gresit.
Eu m-am referit strict la ce a intrebat (adica cum poate vedea unde a ramas cu actele de introdus) iar asta nu se poate vedea, doar daca documentele introduse s-ar afisa exact in ordinea introducerii lor si nu dupa data documentului. Nu trebuie schimbat nimic la program.
E foarte BINE asa cum e acum ...
Pt cei care vor sa stie unde au ramas trebuie sa-si bifeze actele introduse, iar cand deschide dosarul o sa vada exact de unde sa continue. :!:

Administrator

#15 Mesaj de Administrator »

:lol: :lol:

Scrie răspuns