reistru evidenta fiscala - retroactiv

ciudinm

reistru evidenta fiscala - retroactiv

#1 Mesaj de ciudinm »

Buna ziua,
o societate care functioneaza din 2004 si-a cumparat registru de evidenta fiscala acum 2009.Intrebare: se completeaza retroactiv? Mentionez ca aceasta firma nu are notat nicaieri cum s-a facut calculul pt. plata impozitului pe profit.
Va multumesc! si O primavara frumoasa tuturor!

paturcai

#2 Mesaj de paturcai »

Firesc trebuie completat de la data de la care acest document a devenit obligatoriu. Cel putin de la data publicarii in Monitorul Oficial: 28.06.2005 (cu alte cuvinte de la trimestrul imediat urmator--->Trimestrul III 2005).
Sursa: Monitorul Oficial, Partea I nr. 549 din 28/06/2005 (Ordin al Ministerului Finanţelor Publice nr. 870/2005, privind Registrul de evidenţă fiscală)
Chiar daca s-a cumparat mai tarziu, calculul privind determinarea impozitului pe profit trebuia facut pe un caiet netipizat, pe niste foi prinse in evidenta contabila. Pe ceva.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

ciudinm

#3 Mesaj de ciudinm »

Ca intotdeauna: scurt si la obiect.
Multumesc!

teodorg133

Re: reistru evidenta fiscala - retroactiv

#4 Mesaj de teodorg133 »

ciudinm scrie:Buna ziua,
o societate care functioneaza din 2004 si-a cumparat registru de evidenta fiscala acum 2009.Intrebare: se completeaza retroactiv? Mentionez ca aceasta firma nu are notat nicaieri cum s-a facut calculul pt. plata impozitului pe profit.
Va multumesc! si O primavara frumoasa tuturor!
poate te ajuta din urma D.101...banuiesc ca macar pe asta au depus-o !!..
caci a acolo este recapitulatia anului si ai date sa reconstitui calc.impoz.prof...cat de cat !!!
[color=red] "Visează ca şi cum ai trăi veşnic, dar trăieşte ca şi cum ai muri azi, căci nu contează anii din viaţa ta, ci viaţa din anii tăi".
[/color]
http://www.lumeaingerilor.ro/Home/tabid/36/Default.aspx

cretum

#5 Mesaj de cretum »

Nu puteti intra in posesia balantelor de verificare la trimestre? de acolo ati putea sa luati datele corelate pentru siguranta si cu bilantele la semestru si anual.

Scrie răspuns