Buna ziua,
o societate care functioneaza din 2004 si-a cumparat registru de evidenta fiscala acum 2009.Intrebare: se completeaza retroactiv? Mentionez ca aceasta firma nu are notat nicaieri cum s-a facut calculul pt. plata impozitului pe profit.
Va multumesc! si O primavara frumoasa tuturor!
reistru evidenta fiscala - retroactiv
Firesc trebuie completat de la data de la care acest document a devenit obligatoriu. Cel putin de la data publicarii in Monitorul Oficial: 28.06.2005 (cu alte cuvinte de la trimestrul imediat urmator--->Trimestrul III 2005).
Sursa: Monitorul Oficial, Partea I nr. 549 din 28/06/2005 (Ordin al Ministerului Finanţelor Publice nr. 870/2005, privind Registrul de evidenţă fiscală)
Chiar daca s-a cumparat mai tarziu, calculul privind determinarea impozitului pe profit trebuia facut pe un caiet netipizat, pe niste foi prinse in evidenta contabila. Pe ceva.
Sursa: Monitorul Oficial, Partea I nr. 549 din 28/06/2005 (Ordin al Ministerului Finanţelor Publice nr. 870/2005, privind Registrul de evidenţă fiscală)
Chiar daca s-a cumparat mai tarziu, calculul privind determinarea impozitului pe profit trebuia facut pe un caiet netipizat, pe niste foi prinse in evidenta contabila. Pe ceva.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
- teodorg133
Re: reistru evidenta fiscala - retroactiv
poate te ajuta din urma D.101...banuiesc ca macar pe asta au depus-o !!..ciudinm scrie:Buna ziua,
o societate care functioneaza din 2004 si-a cumparat registru de evidenta fiscala acum 2009.Intrebare: se completeaza retroactiv? Mentionez ca aceasta firma nu are notat nicaieri cum s-a facut calculul pt. plata impozitului pe profit.
Va multumesc! si O primavara frumoasa tuturor!
caci a acolo este recapitulatia anului si ai date sa reconstitui calc.impoz.prof...cat de cat !!!
[color=red] "Visează ca şi cum ai trăi veşnic, dar trăieşte ca şi cum ai muri azi, căci nu contează anii din viaţa ta, ci viaţa din anii tăi".
[/color]
http://www.lumeaingerilor.ro/Home/tabid/36/Default.aspx
[/color]
http://www.lumeaingerilor.ro/Home/tabid/36/Default.aspx