Buna ziua!
Am un salariat al carui salariu si functie au fost modificate de la 15 ale lunii. Cum pot face inregistrarea?
Practic 1/2 de luna este cu un salariu si 1/2 cu un altul?
Dar in cazul in care ar fi fost de la inceputul lunii as modifica doar la rubrica salariati salariul si functia?
Va multumesc!
Modificare salariu si functie
- teodorg133
Sigur, corect era sa faci act ad. la incep.lunii...atunci modif functia si salariul...la jum. lunii nu ai cum.. !!! 

[color=red] "Visează ca şi cum ai trăi veşnic, dar trăieşte ca şi cum ai muri azi, căci nu contează anii din viaţa ta, ci viaţa din anii tăi".
[/color]
http://www.lumeaingerilor.ro/Home/tabid/36/Default.aspx
[/color]
http://www.lumeaingerilor.ro/Home/tabid/36/Default.aspx
Re: Modificare salariu si functie
nu se poate face in program asa ceva, decat cu inceputul lunii asa cum a precizat si colegul dinainte. explicati patronului ca nu se poate decat cu inceputul lunii si faceti actul aditional cu inceputul lunii urmatoare, eventual puteti da diferenta de salariu din luna precedenta (daca tot insista) ca o prima in luna urmatoare dar fara ai modifica salariul.vasilicae scrie:Buna ziua!
Am un salariat al carui salariu si functie au fost modificate de la 15 ale lunii. Cum pot face inregistrarea?
Practic 1/2 de luna este cu un salariu si 1/2 cu un altul?
Da, se modifica la Fisiere-salariati , salariul si functia incepand cu luna care se mareste salariul.vasilicae scrie:Dar in cazul in care ar fi fost de la inceputul lunii as modifica doar la rubrica salariati salariul si functia?
Va multumesc!
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
-
rog imbunatatire
Subscriu solicitarii de mai sus. Va rog sa introduceti o astfel de facilitate. Din diferite considerente, avem nevoie de modificari de norma si salariu in mijlocul lunii.
- teodorg133