Buna ziua!
Nu stiu daca s-a mai discutat pe forum (eu am cautat dar nu am gasit), dar as vrea sa stiu daca exista in SAGA posibilitatea inchiderii automate a soldurilor nesemnificative. Adica am plati catre furnizori care sunt cu 0.01, 0.02 ron mai mici sau mai mari decat valoarea facturii respective si pe care trebuie sa le reglez manual. Poate s-ar putea realiza automat inchiderea acestor solduri mai mici sa zicem de 0.05 ron.
Va multumesc
Reglare automata diferente furnizori
-
-
Intr-adevar, varianta "manuala" este cea folosita de mine in prezent, insa am foarte multe cazuri de genul acesta si imi ia destul de mult timp sa le reglez. Ma gandeam ca poate s-ar putea implementa o optiune care sa caute in furnizorii cu solduri mai mici de o anumita valoare si sa genereze automat o nota prin care sa se inchida. Sa ramana sa facem manual doar cuplarea din Situatie furnizori, de ex.
Multumesc!
Multumesc!
-
situatie furnizori
Va rog sa ma ajutati am vrut sa listez situatia furnizori dar am observat ca soldul neachitat la zi si cel final nu sunt egale ,dar neachitat final este corect la fel si in balanta la listare era eronat am mers pe sit.furnizori pe soc.si fact.cu pricina am dat reglare,verificare ,ok si mi-a aparut o reglare de plata in plus egala cu TVA-ul acestei fact.care era cu taxare inversa
Cum sa fac sa anulez reglarea ca mai rau am facut ,mai am o factura preluata cu sold de 830.60 ,la neachitat initial 830,60 ,neacitat final 830,60 iar sold contabil 830,90.de unde dif. de 0,30?
Cum sa fac sa anulez reglarea ca mai rau am facut ,mai am o factura preluata cu sold de 830.60 ,la neachitat initial 830,60 ,neacitat final 830,60 iar sold contabil 830,90.de unde dif. de 0,30?
Re: situatie furnizori
Poate nu l-ai trecut bine cand l-ai preluat. Adica prima data introduci la preluare solduri soldul de la partener, dupa care introduci factura din sold si e posibil ca sa nu fi introdus corect factura (sau a mai ramas o partin dintr-o factura).ciobanum147 scrie:Cum sa fac sa anulez reglarea ca mai rau am facut ,mai am o factura preluata cu sold de 830.60 ,la neachitat initial 830,60 ,neacitat final 830,60 iar sold contabil 830,90.de unde dif. de 0,30?
-
furnizori,clienti
am achitat cu numerar sau prin banca sume care reprezentau contravaloarea mai multor facturi,am soldat in fereastra aparuta si am constatat ca in listingul de datorii furnizori aceste facturi mi se mentin ca neachitate,desi cand deschid fereastra din dreptul platii respective ea nu mai apare.Puteti sa-mi spuneti unde gresesc?