import date
-
import date
Buna ziua,am tot cauta pe forum si nu am gasit un singur lucru,am saga c si as vrea sa preiau de pe el pe saga ps niste date,mai precis furnizorii si clientii pentru o firma,ei bine nu am reusit sa inteleg cum se face acest import de date ....poate ma lamuriti,Va multumesc. 

Ultima oară modificat Mie Apr 22, 2009 1:03 pm de către floread137, modificat 1 dată în total.
-
Pentru a prelua clientii si furnizorii:
- faceti din SAGA C un export de clienti si furnizori folosind optiunea "Export" din meniul "Diverse"
- importati aceste nomenclatoare in SAGA PS folosind optiunea "Import" din meniul "Diverse"
Atentie insa: nu incercati sa faceti si export de intrari/iesiri din SAGA C si sa le importati in PS pentru ca veti avea o gramada de probleme. Bazele de date coincid pina la un punct, nu in totalitate.
Le introduceti normal cu data lor. Validarea acestora nu implica nimic pentru ca la PS nu se genereaza note contabile. Efect va produce doar plata pentru acestea.
- faceti din SAGA C un export de clienti si furnizori folosind optiunea "Export" din meniul "Diverse"
- importati aceste nomenclatoare in SAGA PS folosind optiunea "Import" din meniul "Diverse"
Atentie insa: nu incercati sa faceti si export de intrari/iesiri din SAGA C si sa le importati in PS pentru ca veti avea o gramada de probleme. Bazele de date coincid pina la un punct, nu in totalitate.
Le introduceti normal cu data lor. Validarea acestora nu implica nimic pentru ca la PS nu se genereaza note contabile. Efect va produce doar plata pentru acestea.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
"PS" este un pic mai defavorizat decât "C"-ul la partea de import-export de date , cel mai sigur este să trimiteți o salvare la baza de date din "C" a cabinetului la Saga prin email şi să-i rugaţi să facă ei conversia pentru "PS"
"Vrei să trăieşti cum se cuvine? Învaţă mai întâi să mori." – Confucius