preluarea facturilor neachitate

Chestiuni specifice programului SAGA PS
floread137

preluarea facturilor neachitate

#1 Mesaj de floread137 »

Poate reusiti sa ma mai lamurititi cu o problema la programul saga ps ,daca de exemplu firma a avut activitate inainte de a achizitiona programul saga ps cum fac preluarea datelor,am observat ca nu se face ca la saga c cu care am lucrat pana acum.Excludem varianta prelarii facturilor aflate in sold cu optiunea import /export de date ca nu cu saga am lucrat pt acest pfa.Va multumesc.

tomac

#2 Mesaj de tomac »

Va raspunsem deja in topicul anterior.
La PS introduceti facturile aflate in sold, normal, cu data emiterii acestora, alegind la suma suma ramasa de plata, fara a completa rubricile legate de pret de vinzare, adaos si TVA neexigibil. Dupa introducere le validati. Validarea lor nu produce efecte. Doar plata acestora.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

floread137

#3 Mesaj de floread137 »

am incercat ce mi-ati sugerat ,singura problema este ca atunci cand incerc sa platesc aceste facturi nu-mi apar ca fiind inregistrate...parctic nu exista...ce sa fac? :?:

tomac

#4 Mesaj de tomac »

E imposibil. La mine cu v172 functioneaza.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

paidolat181

#5 Mesaj de paidolat181 »

ai reusit pana la urma? In mod normal ar trebui sa functioneze...am efectuat zeci de preluari conform procedurii redate de Tomac si n-am avut probleme
Un economist este un expert care va stii maine de ce lucrurile pe care le-a prevestit ieri nu s-au intamplat astazi.

floread137

#6 Mesaj de floread137 »

da am reusit ,eram destul de obosita cand am lasat ultimul mesaj...si nu mai vedeam chiar bine:) va multumesc de raspuns....

Scrie răspuns