buna ziua. sunt noua in utilizarea saga si am ceva probleme. daca ma puteti ajuta, va rog.
am introdus facturile incepand cu ianuarie 2009 , retroactiv, fara a avea soldurile initiale. am validat toate inregistrarile, dar nu am note contabile pt. toate inregistrarile facute. cum pot rezolva situatia ? multumesc
probleme inregistrare
-
inregistrari
Trebuiesc introduse soldurile initiale de inceput de an si rulajele cumulate pana la data la care ai utilizat saga,alta varianta preiei old initial inceput an(balanta 31.12) si introduci notele contabile din programulpe care l-ai utilizat anterior.
Re: probleme inregistrare
"am introdus facturile incepand cu ianuarie 2009 , retroactiv, fara a avea soldurile initiale. am validat toate inregistrarile, dar nu am note contabile pt. toate inregistrarile facute. cum pot rezolva situatia ? "
Verifica luna de incepere a folosirii programului. Daca nu ai setat ian 2009 si ai mai 2009 care a fost selectat implicit, nu se genereaza NC pt facturile introduse anterior datei preluarii. Ele folosesc doar pt generarea scadentarului.
Verifica luna de incepere a folosirii programului. Daca nu ai setat ian 2009 si ai mai 2009 care a fost selectat implicit, nu se genereaza NC pt facturile introduse anterior datei preluarii. Ele folosesc doar pt generarea scadentarului.