saga338
-
saga338
Buna ziua. Cum se descarca saga338 daca nu am primit nici un mail pentru aceasta?Va multumesc.
-
Re: saga338
Chiar daca nu ai primit mail si ai vazut ca a aparut o versiune noua, poti sa faci upgrade-ul.deaconescuo167 scrie:Cum se descarca saga338 daca nu am primit nici un mail pentru aceasta?
Pe pagina principala in coltul din stanga sus iti introduci datele (utilizator si parola) --> login si ai intrat pe contul tau. De aici poti descarca up-grade-ul si in acceasi ordine de idei gasesti si codurile de activare pentru ce ai platit (fie conta, fie stocuri, sau amandoua)
Cam asta e tot.
Succes

Keep Walking!
- danilevicis
da chiar, ce s-a intamplat cu notificarile pe mail de la [email protected]? Ultimele 2 versiuni le-am pandit si vanat pe site, primesc doar notificari asupra mesajelor de pe forum, dar la versiuni nik.

Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic
-
sa nu fim rautaciosi , cum stim sa intram pe forum pt.ajutor si intrebari,asa ar trebui sa consultam si versiunile de la saga ,ca este in interesul nostru...
echipa de la saga are destul de munca la imbunatatirea programelor in folosul nostru si nu are rost sa-si piarda timpul cu mesaje...fara suparare stimati colegi .
echipa de la saga are destul de munca la imbunatatirea programelor in folosul nostru si nu are rost sa-si piarda timpul cu mesaje...fara suparare stimati colegi .