Am o firma care mi-a emis o factura prin ianuarie,contul bancar nu era trecut pe factura de proprietar nu am dat si cand a venit timpul sa platesc nu am avut cum neavand cont bancar.Domnul proprietar al firmei m-a sunat zilele astea si s-a rastit la mine ca nu i-am achitat factura si mi-a dat un cont bancar unde sa virez banii ceea ce am si facut,adica am incercat(contul nu coincidea cu numele beneficiarului).L-am sunat pe domnul respectiv si mi-a spus ca firma care mi-a emis factura nu mai functioneaza si conturile ii sunt blocate iar contul pe care m-i l-a dat este al unei firme nou infiintate(cu alt nume,si Ro)dar se afla tot in proprietatea lui.
Cum as putea sa fac plata pe firma noua dar fara sa am probleme la un eventual control?Daca ii fac plata pe firma desfiintata banii i se vor duce,pt ca banca nu ii va elibera.As vrea asa-l ajut dar nu vreau sa am probleme.
Eu m-am gandit sa fac ordinul pe noua firma si la detalii plata sa trec :redirectionare plata pt firma X.Se poate asa?E corect?Multumesc
plata factura
eu cred ca nu e bine sa virati in alt cont al altei firme daca nu ai ceva clar scris de la ei. sa te anunte in scris care e noul cont al firmei X dar in nici un caz nu as plati in contul firmei Y pt firma X.
PS. cum ar fi sa sun si sa va dau nr meu de cont de la Raiffaisen si sa va spun ca sunt de la firma X si ca aici sa-mi virati banii de acum incolo..

PS. cum ar fi sa sun si sa va dau nr meu de cont de la Raiffaisen si sa va spun ca sunt de la firma X si ca aici sa-mi virati banii de acum incolo..

“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)