imp.forfetar
imp.forfetar
in cazul in care o firma are de recuperat impozit pe profit , si este pe pierdere in acest moment , se mai plateste imp.forfetar sau se recup din imp.pe profit existent in debit/
-
dar spune-mi te rog si mie cum faci?
faci inregistrare in articole contabile direct?
o face programul direct , doar ca eu am facut analitic , un 4412 pt imp forfetar, ca nu se stiu cu cei de la cf, lucrez cu mai multe si fiecare are alt mod de gandire
la compensare m-am gandit si eu dar parca pt moment cred ca e mai bine sa platesc, nu am inca verificate toate fisele
faci inregistrare in articole contabile direct?
o face programul direct , doar ca eu am facut analitic , un 4412 pt imp forfetar, ca nu se stiu cu cei de la cf, lucrez cu mai multe si fiecare are alt mod de gandire
la compensare m-am gandit si eu dar parca pt moment cred ca e mai bine sa platesc, nu am inca verificate toate fisele
-
Astazi am fost la finante sa ma lamureasca cum trabuie procedat in situatia expusa mai sus, in care ma aflu si eu si m-i s-a spus sa evidentiez in declaratia 100 impozitul forfetar si sa platesc diferenta(forfetarul meu este mai mare un pic decat impozitul de recuperat ). Toate acestea se vor regla in fisa lor.