listare partiala declaratie comision itm

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
niculceaa

listare partiala declaratie comision itm

#1 Mesaj de niculceaa »

azi am listat declaratiile pt salarii.toate au iesit ok.declaratia pt itm nu mi se printeaza in totalitate.ultimile 10 randuri nu se vad.ce ar putea fi?

ciobanum147

#2 Mesaj de ciobanum147 »

La fel am patit si eu primul ex. a fost OK - iar la al 2-lea pauza ultimile randuri-am inchis calculatorul si am mai pus putin tus in toner si a mers .Incearca poate reusesti ,sa nu le depuneti fara sa fie printate toate randurile ptr.ca eu luna trecuta am fost intoarsa de la ITM Buc.,desi unul era bine printat si unul mai nereusit nu au vrut sa-mi puna nr si stampila.

comang846

#3 Mesaj de comang846 »

Incearca , atunci cand se deschide fereastra pentru imprimare/vizualizare sa alegi mai intai vizualizare si din ecranul de vizualizare apasati pictograma imprimare

niculceaa

listare incompleta declaratie itm.....

#4 Mesaj de niculceaa »

am pus si tus...dar degeaba.orice alta declaratie se listeaza complet.
am incercat si cu vizualizare,se vad toate randurile,dar cand listez nu imi apar ultimile randuri.a mai patit cineva asta?ajutati-ma va rog!!!!!!

paturcai

#5 Mesaj de paturcai »

Ar mai fi o solutie:
Incearca sa faci declaratia de la ITM ca fisier PDF.
Este imposibil ca dupa ce declaratia devine PDF sa mai ai astfel de probleme.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

balazse

#6 Mesaj de balazse »

Pentru niculceaa
Iti sugerez sa folosesti dpenurea online a declaratiei la ITM. Ceea ce trebuie sa faci este sa completezi acea cerere pe care l-ai intocmit si pentru REVISAL (sau este posibil sa fi bifat si pentru declaratie si atunci nu mai nevoie sa-l depui din nou). Astfel nu o sa mai ai unele probleme cauzate de discheta sau imprimare.

Scrie răspuns