listare partiala declaratie comision itm
listare partiala declaratie comision itm
azi am listat declaratiile pt salarii.toate au iesit ok.declaratia pt itm nu mi se printeaza in totalitate.ultimile 10 randuri nu se vad.ce ar putea fi?
-
La fel am patit si eu primul ex. a fost OK - iar la al 2-lea pauza ultimile randuri-am inchis calculatorul si am mai pus putin tus in toner si a mers .Incearca poate reusesti ,sa nu le depuneti fara sa fie printate toate randurile ptr.ca eu luna trecuta am fost intoarsa de la ITM Buc.,desi unul era bine printat si unul mai nereusit nu au vrut sa-mi puna nr si stampila.
listare incompleta declaratie itm.....
am pus si tus...dar degeaba.orice alta declaratie se listeaza complet.
am incercat si cu vizualizare,se vad toate randurile,dar cand listez nu imi apar ultimile randuri.a mai patit cineva asta?ajutati-ma va rog!!!!!!
am incercat si cu vizualizare,se vad toate randurile,dar cand listez nu imi apar ultimile randuri.a mai patit cineva asta?ajutati-ma va rog!!!!!!
Pentru niculceaa
Iti sugerez sa folosesti dpenurea online a declaratiei la ITM. Ceea ce trebuie sa faci este sa completezi acea cerere pe care l-ai intocmit si pentru REVISAL (sau este posibil sa fi bifat si pentru declaratie si atunci nu mai nevoie sa-l depui din nou). Astfel nu o sa mai ai unele probleme cauzate de discheta sau imprimare.
Iti sugerez sa folosesti dpenurea online a declaratiei la ITM. Ceea ce trebuie sa faci este sa completezi acea cerere pe care l-ai intocmit si pentru REVISAL (sau este posibil sa fi bifat si pentru declaratie si atunci nu mai nevoie sa-l depui din nou). Astfel nu o sa mai ai unele probleme cauzate de discheta sau imprimare.