Buna!
Am un magazin de haine second hand. Vreau sa afisez pe geamuri brandurile regasite in marfa: Next, Mark&Spencer, etc...
Credeti ca este vreo problema? ..in principiu as vrea sa le trec exact cu fonturile originale ca sa fie usor de remarcat.
Se poate sesiza cineva? E vorba de drepturi de autor?
Magazin Second Hand
Parerea mea sincera - foarte sincera - este ca tot haine second hand vor fi cu toata publicitatea pe care o vei afisa, si mai mult de atat, cred ca e o problema cu folosirea numelui unei marci fara acordul proprietarului.
Si contra-argumentul este la fel de valabil:
Crezi ca pe Veta a lu' Mutu' o intereseaza de NEXT si de MARK&SPENCER?
Si contra-argumentul este la fel de valabil:
Crezi ca pe Veta a lu' Mutu' o intereseaza de NEXT si de MARK&SPENCER?
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
O sa fii surprins dar si pe tanti Marioara o intereseaza ca furoul sa fie de la Next...daca nu e, nu il mai cumpara!
Si ne intalnim zilnic cu mentalitatea pe care o ai si tu..."pana la urma este un second hand"! Intr-adevar este un second hand, dar diferit fata de celelalte de pe piata pentru in el gasesti cu siguranta si marcile astea. Si cred ca afisarea firmelor pe geamuri mi-ar aduce clienti noi, genul tau, care nu au intrat niciodata intrunul si daca la inceput ar fi sceptici , pana la urma ar intra sa verifice.
Intrebarea mea era legata de problemele juridice pe care pot sa le am si cum as putea afisa marcile fara sa-mi creez dureri de cap!
Si ne intalnim zilnic cu mentalitatea pe care o ai si tu..."pana la urma este un second hand"! Intr-adevar este un second hand, dar diferit fata de celelalte de pe piata pentru in el gasesti cu siguranta si marcile astea. Si cred ca afisarea firmelor pe geamuri mi-ar aduce clienti noi, genul tau, care nu au intrat niciodata intrunul si daca la inceput ar fi sceptici , pana la urma ar intra sa verifice.
Intrebarea mea era legata de problemele juridice pe care pot sa le am si cum as putea afisa marcile fara sa-mi creez dureri de cap!
pt.VasilicaE
As vrea sa aflati si parerea mea, nu ca ar conta in vreun fel dar asa ca fapt divers.Nu stiu cine intra in magazinele second-hand si cine nu, si ce marci se cauta sau nu, dar un lucru e mai mult ca sigur si anume ca este o afacere foarte,foarte profitabila si mai ales acum pe timp de criza...
Drept urmare dati-mi voie sa cred ca va permiteti sa va platiti un jurist care sa va lamureasca problema juridica.
As vrea sa aflati si parerea mea, nu ca ar conta in vreun fel dar asa ca fapt divers.Nu stiu cine intra in magazinele second-hand si cine nu, si ce marci se cauta sau nu, dar un lucru e mai mult ca sigur si anume ca este o afacere foarte,foarte profitabila si mai ales acum pe timp de criza...
Drept urmare dati-mi voie sa cred ca va permiteti sa va platiti un jurist care sa va lamureasca problema juridica.
ehmmm..lasand la o parte disputele despre utilitatea marginala si cardinala, precum si drepturile de proprietate al unui brand, se plateste la administratia locala de taxe si impozite (de sector, deci nu la AF) o taxa de publicitate.E vorba de o taxa anuala, chiar daca e declarat in decembrie se plateste pe tot anul in curs, in functie de marimea spatiului publicitar, si atentie, trebuie declarat in fiecare inceput de an, platita pana in 05 (parca) dupa care decurg si majorari.Desigur poate fi eludata, dar in cazul unui control mai ..scrofulos (Pristanda, nenea Iancu sireacu') devine motiv de impunere...