Am o angajata care a avut urmatoarea situatie:
nov 2008 - 10 zile efectiv lucrate , restul cm, venit brut 540
dec 2008- 5 zile efectiv lucrate , restul cm si co, v540
ian 2009 - 20 zile lucrate v600
feb 2009 - 11 zile lucrate, restul conc sarcina si lauzie v600
feb - iun conc sarcina si lauzie
iun 2009 - 6 zile lucrate , restul conc sarcina si lauzie v600
iul 2009 23 zile lucrate v600
in august 2009 aduce cm.Cum calculez baza de calcul pentru acest cm? Am ales bine lunile pe care le folosesc pentru calcul?
va multumesc pentru orice raspunsuri pt ca am gasit o sumedenie de pareri pe tema asta si nu stiu cum este coresc...
cm dupa conc sarcina si lauzie
-
nu e ceva in regula cu con.medicale, nu poate avea cm de sarcina si lauzie din febr. pana in august; treb.sa completezi corect codul de la idemnizatie si daca e ,,initial" sau in ,,continuare.
in cazul tau , media sunt veniturile pe ultimile 6 luni , inclusiv c.med.
programul iti calculeaza corect con.med. cu conditia sa-i inregistrezi si tu corect certificatele.
in cazul tau , media sunt veniturile pe ultimile 6 luni , inclusiv c.med.
programul iti calculeaza corect con.med. cu conditia sa-i inregistrezi si tu corect certificatele.
-
Concediul de sarcina si lauzie a fost din feb pana in iunie.
A lucrat cateva zile in feb si a intrat in conc sarcina si a revenit in iunie, cand a lucrat 6 zile.In iulie a fost la servici toata luna iar in august mi-a a dus CM.Nu a intrat in cic.
Cum calc baza de calcul pt CM din august (initial- cod 01)?
Unii spun ca per de conc sarcina si lauzie se ignora la calcul (nu se include in cele 6 luni),altii ca nu, altii ca la numarator am zile efectiv lucrate, altii ca am zile lucratoare din luna...
A lucrat cateva zile in feb si a intrat in conc sarcina si a revenit in iunie, cand a lucrat 6 zile.In iulie a fost la servici toata luna iar in august mi-a a dus CM.Nu a intrat in cic.
Cum calc baza de calcul pt CM din august (initial- cod 01)?
Unii spun ca per de conc sarcina si lauzie se ignora la calcul (nu se include in cele 6 luni),altii ca nu, altii ca la numarator am zile efectiv lucrate, altii ca am zile lucratoare din luna...
-