Am o problemutza si nu ii gasesc solutia. La un furnizor imi apare sold pe minus in situatie furnizori. In balanta imi apare ca platit. Fac precizarea ca factura factura este dinainte de bilantul din iunie. Am incercat si varianta cu reglare de acolo din situatie furnizori, dar nu am ce regla ce acolo.
Ce pot face? ca asa tot port dupa mine in situatie minusul acela.
situatie furnizori
- dogarus680
Re: situatie furnizori
Ai facut plata sau ai inregistrat intrarea in "Articole contabile"!deacg555 scrie:Am o problemutza si nu ii gasesc solutia. La un furnizor imi apare sold pe minus in situatie furnizori. In balanta imi apare ca platit. Fac precizarea ca factura factura este dinainte de bilantul din iunie. Am incercat si varianta cu reglare de acolo din situatie furnizori, dar nu am ce regla ce acolo.
Ce pot face? ca asa tot port dupa mine in situatie minusul acela.
"Intelepciunea ne ajuta sa rezistam, pasiunile ne ajuta sa traim.'"
situatie furnizori
S-a facut plata atunci din articole contabile. Avand in vedere ca plata s-a facut in iulie si factura e din iunie, din programul in lei vechi .
- dogarus680
Re: situatie furnizori
Spune-mi daca am inteles bine. Factura a fost inregistrata la "Intrari" (iunie) si plata la "Articole contabile" (iulie)?deacg555 scrie:S-a facut plata atunci din articole contabile. Avand in vedere ca plata s-a facut in iulie si factura e din iunie, din programul in lei vechi .
"Intelepciunea ne ajuta sa rezistam, pasiunile ne ajuta sa traim.'"
CRED CA NU AI INCERCAT,daca analizezi inregistrarile din articole contabile sigur sunt unele fara analitic la furnizor,in momentul in care vei completa analiticul sau vii cu stornare si repunere corecta imposibil sa nu-ti dea componenta cu soldul.In felul acesta nu se corecteaza decat situatia de furnizori,soldului contului ramanand neschimbat.