vila a fost construita in urma cu ceva timp
societatea are sediu acum acolo si se introduc facturi de ciment pentru finisaje (in cantitati destul de mari ) plus centrala termica,calorifere,mule coturi si tevi etc pentru montarea caloriferelor
Este corect sa introduc facturile de mai sus pe ch in avans 471 si sa descarc 611 =471 pe o perioada de 2 sau trei ani?
Pot sa le intoduc din prima pe 611,este corect?
Multumesc
cheltuieli de intretinere cu finisare sediu este corect cont
-
Vila este a societatii sau exista un contract de inchiriere?
Dupa parerea mea este vorba de o modernizare, astfel materialele consumate pentru modernizare ar trebui inregistrate pe 3028, dupa care date in consum 6028 si la fiecare sfarsit de luna se face inregistrarea 231=722.
Dupa finalizarea modernizarii se face un proces verbal si si inregistreaza 212=231 si se amortizeaza.
Dupa parerea mea este vorba de o modernizare, astfel materialele consumate pentru modernizare ar trebui inregistrate pe 3028, dupa care date in consum 6028 si la fiecare sfarsit de luna se face inregistrarea 231=722.
Dupa finalizarea modernizarii se face un proces verbal si si inregistreaza 212=231 si se amortizeaza.
buna!acum am vazut acest topic.
eu am inchiriat un spatiu (prin contract de inchiriere) la rosu,iar totalul cheltuielilor ajunge cam la 110.000 euro.Am inregistrat o prima factura cu aceste cheltuieli in 611.Nu stiu dupa ce baza legala ar trebui sa ma inspir si eu,vreau sa stiu daca e o limita a sumei pt aceste cheluieli(le zic eu).mersi
eu am inchiriat un spatiu (prin contract de inchiriere) la rosu,iar totalul cheltuielilor ajunge cam la 110.000 euro.Am inregistrat o prima factura cu aceste cheltuieli in 611.Nu stiu dupa ce baza legala ar trebui sa ma inspir si eu,vreau sa stiu daca e o limita a sumei pt aceste cheluieli(le zic eu).mersi
Vorbind cu blandete si tinand in mana un ciomag,veti ajunge departe-Th. Roosevelt