"Taxa scaun"

serbana550

"Taxa scaun"

#1 Mesaj de serbana550 »

Cine stie despre taxa de scaun, ce lege o reglementeaza ca am innebunit cautand. Stiu ca e in vigoare dar n-o gasesc nicicum. Daca cineva s-a mai lovit de ea, sar'na mult.

teodorg133

#2 Mesaj de teodorg133 »

Eu stiam ca numai este in vigoare, ca s-ar dori reactualizarea ei...daca tot treb.bani la buget...poate stie cineva m,ai multe ? :roll:
[color=red] "Visează ca şi cum ai trăi veşnic, dar trăieşte ca şi cum ai muri azi, căci nu contează anii din viaţa ta, ci viaţa din anii tăi".
[/color]
http://www.lumeaingerilor.ro/Home/tabid/36/Default.aspx

serbana550

#3 Mesaj de serbana550 »

Asa credeam si eu, dar un magazin d-asta mic, satesc, care mai vinde si cate-o tuica la pahar a primit adresa din partea autoritatilor locale ca trebuie sa plateasca taxa asta, de aceea mi-ar fi de ajutor orice relatie.

septimiuv

#4 Mesaj de septimiuv »

pe adresa scrie si in baza carui act normativ trebuie sa plateasca :wink:

serbana550

#5 Mesaj de serbana550 »

Multumesc mult septimiu.

serbana550

#6 Mesaj de serbana550 »

Am verificat adresa si a fost o pacaleala, zic ei. Pe adresa scrie ca sunt restanti cu plata impozitelor la cladirea in care functioneaza (ceea ce nu era adevarat). Li s-a spus acolo, la primarie, ca de fapt i-au chemat ptr a-i avertiza ca trebuie sa plateasca taxa aceea dar nu le-a dat amanunte. Asa ca sunt ca la inceput. Ei cred ca este o intimidare ptr ca si-a deschis un magazin si un om al primarului si ca incearca sa-i anihileze pe ceilalti. Tocmai de aceea as vrea sa ma lamuresc daca taxa este sau nu in vigoare.

Scrie răspuns