Factura neinregistrata
-
Factura neinregistrata
Buna
exista o factura din iulie de la un furnifor (prest servicii) pe care nu am primit-o prin posta. Acum am primit-o pe mail si am platit-o. Sa solicit o copie de la furnizor pe care sa treaca mentiunea de conformitate cu originalul? Sau o pot lista din mail si inregistra direct?
Multumesc!
exista o factura din iulie de la un furnifor (prest servicii) pe care nu am primit-o prin posta. Acum am primit-o pe mail si am platit-o. Sa solicit o copie de la furnizor pe care sa treaca mentiunea de conformitate cu originalul? Sau o pot lista din mail si inregistra direct?
Multumesc!
-
-
septimiuv scrie:Daca dupa tiparire nu se cunoaste ca a venit pe mail, e ok
Daca se cunoaste, trebuie stampila "conform cu originalul"
Se vede ca a venit pe mail.
Acum intrebarea mea este o pot ei stampila si mentiona conformitatea cu originalul dupa care sa o trimita din nou pe mail? (firma emitenta e din Bucuresti, eu Oradea) sau trebuie sa am pe copie sampila in original? (in acest caz sa o trimita pe posta dupa ce face mentiunea si pune stampila).
Multumesc !!
Am avut si eu asemenea probleme si am inregistrat facturile cu data la carel le-am primit, cand erau aduse personal de furnizor ii rugam sa scrie pe factura "livrat in data de..." si , sa puna stampila si sa semneze, daca era prim posta scriam eu "primit in data de..." si semnatura.
Pana acum nu am avut probleme...sper sa nici nu fie.Desi nu vad alta posibilitate , din moment ce luna in care e scoasa factura e inchisa...inregistrezi cu data la care ai primit-o.
Daca unul dintre colegii nostri stie ca se inregistreaza altfle ...il rugam sa ne ajute:)
Pana acum nu am avut probleme...sper sa nici nu fie.Desi nu vad alta posibilitate , din moment ce luna in care e scoasa factura e inchisa...inregistrezi cu data la care ai primit-o.
Daca unul dintre colegii nostri stie ca se inregistreaza altfle ...il rugam sa ne ajute:)
-