asociatie non profit

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
goroholinschif

asociatie non profit

#1 Mesaj de goroholinschif »

ma ajuta cineva ? am de preluat stocuri 01.01.2009 la o asociatie.
cum preiau obiectele de inventar date in folosinta in anul 2007 ?am lista dar nu stiu cum sa le preiau in ianuarie 2009

balazse

#2 Mesaj de balazse »

In mod normal ai setat la "luna de incepere a folosirii programului" ca "ianuarie 2009", mergi la preluare stocuri initiale si validezi si acolo (ai grija, aici nu intra obiectele de inventar date in folosinta, ci doar cele care nu au fost date in folosinta si iti apar ca sold pe 303).
Mergi la "fisiere" -> "gestiuni" si creezi o gestiune (preferabil unul separat), mergi la "fisiere" -> "articole" si creezi acele obiecte de inventar, mergi "operatii" -> "alte operatii cu stocuri" -> "dare in folosinta obiecte de inventar" si dai in folosinta acele obiecte de inventar.
ATENTIE darea in folosinta trebuie sa fie anterior "luna de incepere a folosirii programului", precum o data validat nu se mai poate devalida darea in folosinta (ca urmare preferabil este sa faci o salvare inainte da a valida).
Astfel o sa-ti apara o fereastra de atentionare la care apesi pe "ok".
Mergi si verifici la ""situatii-listari" -> "situatie obiecte de inventar" daca apar acolo si daca apra corect.

Scrie răspuns