declaratie sanatate
declaratie sanatate
am asigurati la casmb,opsnaj,cast,cei de la cast mi-au cerut sa depun declaratia de sanatate cu sumele de la angajator impartite pe case de sanatate ,saga genereaza la angajator toata suma pe casmb cu toate ca la introducere salariati am introdus de ce casa de sanatate apartin,stie cineva sau gresesc eu.
sa iti spuna si unde scrie in legislatia acest lucru si ca o chestie logica
contributia de sanatate a firmei se calculeaza la total fond salarii
daca se imparte pe case de sanatate gandeste-te ce ar fi daca o firma ar avea salariati la 15 case de sanatate, ar avea de plata rotunjit cu 15 lei in plus
contributia de sanatate a firmei se calculeaza la total fond salarii
daca se imparte pe case de sanatate gandeste-te ce ar fi daca o firma ar avea salariati la 15 case de sanatate, ar avea de plata rotunjit cu 15 lei in plus
. Corect! Insa Ordinul CNAS nr. 811/22.10.2007 privind structura fisierelor de raportat privind evidenta nominala a asiguratilor si platile la asig de sanatate precizeaza la 1c_LLAA_CUI.dbf la campul nr.7, CAS_ASIG:Contine codificarea casei de asigurari de sanatate.... Se vor inregistra toate casele de asigurari de sanatate pentru care au optat asiguratii. OBS: centralizatorul se va depune integral la fiecare(atentie e modificat cu pixul,contributia de sanatate a firmei se calculeaza la total fond salarii

Mai clar aici(pagina 4): http://www.cnas.ro/pdf/Ordin811.structuri22102007.pdf
declaratia sanatate
Va multumesc pentru lamuriri.
-
Re: declaratie sanatate
Cand deschizi "Declaratia la sanatate", poti sa alegi pe ce casa de asigurari vrei sa-ti genereze declaratia. In anexa 2C iti apare cu gri casa de asigurari pentru care ai optat.parist229 scrie:am asigurati la casmb,opsnaj,cast,cei de la cast mi-au cerut sa depun declaratia de sanatate cu sumele de la angajator impartite pe case de sanatate ,saga genereaza la angajator toata suma pe casmb cu toate ca la introducere salariati am introdus de ce casa de sanatate apartin,stie cineva sau gresesc eu.