Rog o confirmare !
Declaratiile 392 A si 392 B au termen 25 februarie 2010 ?
(de altfel nu am regasit pe site-ul MF varianta actualizata pentru anul 2009 si nici in SAGA vre-o actualizare!)
Declaratii 392
-
-
La decl.392 imi apare suma la livrari de bunuri la pers.neinregistrate in scopuri de tva ,am modificat manual si am trecut suma la pers.inreg.in scopuri de tva -la listare primesc mesajul ca declaratiile se depun de pers.inreg in scopuri tva cu CA mai<100000E! am verificat clientii sa aiba RO si mi se pare ca tot nu stiu ce se intampla.si asta nu-i tot -
la listare decl 094 imi da mesaj de eroare detail 1 band is to large to list on page 1298.
am desc .ver.346.
la listare decl 094 imi da mesaj de eroare detail 1 band is to large to list on page 1298.

D392 nu se depune de catre toate firmele ci doar de catre unele din ele, in functie de anumite criterii.
Vedeti prin codul fiscal care sunt conditiile. Art.156^3 e o buna lectura in acest, ba chiar edificatoare.
Sa nu mai zic de puzderia de topicuri de pe forum legate de aceasta declaratie.
Pentru 094, asa cum s-a mai scris pe forum: redescarcati si reinstalati actualizarea.
De asemenea este recomandat ca inainte de a posta o problema ce tine de o actualizare curenta, sa mai si cititi putin pe forum, macar mesajele recente ca s-ar putea sa aveti surprize constatind ca de fapt exista postata deja problema si probabil are si o rezolvare.Iar daca nu exista, postarea ei inca odata nu duce automat la rezolvarea instant a acesteia.Credeti-ma!
Vedeti prin codul fiscal care sunt conditiile. Art.156^3 e o buna lectura in acest, ba chiar edificatoare.
Sa nu mai zic de puzderia de topicuri de pe forum legate de aceasta declaratie.
Pentru 094, asa cum s-a mai scris pe forum: redescarcati si reinstalati actualizarea.
De asemenea este recomandat ca inainte de a posta o problema ce tine de o actualizare curenta, sa mai si cititi putin pe forum, macar mesajele recente ca s-ar putea sa aveti surprize constatind ca de fapt exista postata deja problema si probabil are si o rezolvare.Iar daca nu exista, postarea ei inca odata nu duce automat la rezolvarea instant a acesteia.Credeti-ma!
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.