impozit forfetar trim 4
Revin....eu m-am descalcit, insa cand am ajuns la finante cu declaratiile m-au incurcat iar : nu mi-au primit nicio D 100 - i-am intrebat de normele de completare a D100 si au zis ca au primit instructiuni noi si ca se va modifica si D101(au zis sa trec 0 peste tot - impozit datorat,impozit minim...)......unde zicea PaturcaI sa-i duca? la Ploiesti ? NU! in Haiti cu ei !!!
Seara buna, stimati colegi!!!
putin off topic, sa va povestesc si eu pataniile mele de azi, cu deja celebra D100 si jonglarea impozitului la rd 1 si 1.1
am depus astazi declaratiile, evident si D100 pt trim IV. Pe tot parcusul anului am avut pierdere, am platit si declarat impozitul minim.
Am completat frumos impozitul minim la rd 1 (cum spun si instructiunile de completare ale D100), buunnnn.....cand ajung la ghiseu, stupoare Rolling Eyes
- pai nu e completata corect (imi zice madam, dupa care se intinde cu nonsalanta dupa o bomboana)...
-nu, de ce nu e completata corect? zic eu...
-pai, trebuia sa treceti suma la rd 1.1 daca e impozit minim, ca la rd 1 se trece doar in cazul in care inregistrati profit..
-a da, si unde scrie asta? ca am completat cf instructiunilor publicate in MO
- asa am primit instructiuni!!
- ei, pana citesc si eu instructiunile alea, inregistrati declaratia asa cum e, si daca n-o fi buna, fac rectificativa!
sincer, fara cuvinte!!!
putin off topic, sa va povestesc si eu pataniile mele de azi, cu deja celebra D100 si jonglarea impozitului la rd 1 si 1.1
am depus astazi declaratiile, evident si D100 pt trim IV. Pe tot parcusul anului am avut pierdere, am platit si declarat impozitul minim.
Am completat frumos impozitul minim la rd 1 (cum spun si instructiunile de completare ale D100), buunnnn.....cand ajung la ghiseu, stupoare Rolling Eyes
- pai nu e completata corect (imi zice madam, dupa care se intinde cu nonsalanta dupa o bomboana)...
-nu, de ce nu e completata corect? zic eu...
-pai, trebuia sa treceti suma la rd 1.1 daca e impozit minim, ca la rd 1 se trece doar in cazul in care inregistrati profit..
-a da, si unde scrie asta? ca am completat cf instructiunilor publicate in MO
- asa am primit instructiuni!!
- ei, pana citesc si eu instructiunile alea, inregistrati declaratia asa cum e, si daca n-o fi buna, fac rectificativa!
sincer, fara cuvinte!!!

Îmi iubesc ţara atunci când nu mă uit la televizor şi când nu merg pe stradă. (Octavian Paler)