articole gestiune
- fagarasa176
articole gestiune
Salutare..
Se poate scimba denumirea la articolele deja initializate?
Nu exista iesiri pe acele articole..momentan....doar intraile initiale
Se poate scimba denumirea la articolele deja initializate?
Nu exista iesiri pe acele articole..momentan....doar intraile initiale
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
- fagarasa176
- danilevicis
se poate schimba si codul din administrare>inretinere bd> modificare coduri
denumirea se poate schimba si ea din fisiere> articole, chiar daca au fost miscari pe produs. mergeti pe denumire dati modific si salvati dupa ce ati tastat noua denumire
denumirea se poate schimba si ea din fisiere> articole, chiar daca au fost miscari pe produs. mergeti pe denumire dati modific si salvati dupa ce ati tastat noua denumire
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic
- fagarasa176
inca o intrebare ca sa nu mai deschid alt topic
la furnizori...sunt in ianuarie...dar la furnizorul respectiv...plata este facuta abia in februarie.
cand dau pe butonul verificare imi spune...'diferente la inregistrare in casa/banca...etc...Doriti stergerea corelatiilor?'
Daca sau da...doresc...ce implica asta?...ce note se sterg?...platile din februarie?
la furnizori...sunt in ianuarie...dar la furnizorul respectiv...plata este facuta abia in februarie.
cand dau pe butonul verificare imi spune...'diferente la inregistrare in casa/banca...etc...Doriti stergerea corelatiilor?'
Daca sau da...doresc...ce implica asta?...ce note se sterg?...platile din februarie?
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
da, daca doriti stergerea corelatiilor se vor sterge platile (evident si notele contabile aferente acestora).Probabil ati facut incasarea direct in ecranul de Intrari.(e recomandat sa se faca in JurnaluldeBanca/Casa)
Pentru a verifica corectitudinea, in ecranul de Situatii/Listari selectati o perioada mai mare, in dreapta jos aveti o casuta pentru "Platile aferente factura curenta".
Pentru a verifica corectitudinea, in ecranul de Situatii/Listari selectati o perioada mai mare, in dreapta jos aveti o casuta pentru "Platile aferente factura curenta".
- danilevicis
stergerea corelatiilor nu implica stergerea notelor contabile, dati o cautare pe site caci s-a mai discutat acest subiecteugen01 scrie:da, daca doriti stergerea corelatiilor se vor sterge platile (evident si notele contabile aferente acestora)
Ultima oară modificat Joi Feb 11, 2010 10:54 am de către danilevicis, modificat 1 dată în total.
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic
- danilevicis
Butonul "Reglare avansuri/stornări" face legatură între plati sau încasări şi facturi în cazul în care acest lucru nu s-a efectuat la momentul operării plăţilor/încasărilor. Plăţile de acest tip vor aparea cu culoare diferită în pagina "Plati -...". La accesarea butonului, apare un ecran care conţine în tabelul superior plătile sau încasările care nu au fost atribuite facturilor, precum şi stornărilor nerepartizate pe facturii, iar în ecranul inferior, facturile la care nu s-au operat încasări sau plăţi. Printr-un sistem similar cu cel întâlnit la operarea plăţilor/încasărilor prin casa, bancă sau deconturi se pot recrea legăturile dintre facturi şi plăţi.
Ştergerea sau refacerea corelaţiilor nu implică ştergerea sau modificarea datelor înregistrate în contabilitate. Toate operaţiile efectuate prin intermediul ecranului de regularizare au ca scop reglarea situaţiilor comerciale
din Help
Ştergerea sau refacerea corelaţiilor nu implică ştergerea sau modificarea datelor înregistrate în contabilitate. Toate operaţiile efectuate prin intermediul ecranului de regularizare au ca scop reglarea situaţiilor comerciale
din Help