Buna seara
Am si eu o rugaminte la cine ma poate ajuta.Cum pot inregistra in SAGA un contract de asociere in participatiune?De ex.repartizare venituri conform procent prevazut in contract 704=4581 Programul nu perminte inreg. de venituri pe debit.Chiar daca insist sa inregistrez contl 121 se denatureaza.
Multumesc pentru ajutor.
inregistrare in SAGA operatiuni contract asociere in partic
Programul va permite inregistrarea de venituri pe debit. La salvare se genereaza un mesaj de atentionare, dar asta nu inseamna ca nu se salveaza.
Contul 121 nu se denatureaza defel. Prin 121 se inchid soldurile conturilor de venituri si cheltuieli, dupa efectuarea operatiunilor normale prin acestea.
Contul 121 nu se denatureaza defel. Prin 121 se inchid soldurile conturilor de venituri si cheltuieli, dupa efectuarea operatiunilor normale prin acestea.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
De fapt nu exista acea egalitate. E o corelatie ce se poate face in conditiile in care nu exista operatii cum ar fi: asociere in participatiune, reduceri comerciale acordate/primite, plus la inventar. In toate aceste cazuri, nu mai exista acea corelatie si, da, e normal sa nu existe.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.