INTREBARE ...GESTIUNE CANTITATIV VALORICA

rimboim

INTREBARE ...GESTIUNE CANTITATIV VALORICA

#1 Mesaj de rimboim »

BUNA ZIUA

AM O GESTIUNE CANTITATIV VALORICA PE CARE O TIN LA PRET DE VANZARE CU TVA PT A STI VALOAREA STOCULUI LA PRET DE VANZARE VALOARE PE CARE NU M-AR DERANJA SA O STIU LA PRET DE ACHIZITIE

DAR DE AICI APARE PROBLEMA -FIIND PLATITOR DE TVA DAK TREC LA PRET DE ACHIZITIE CONTABILITATEA ZICE K NU IMI POATE CALCULA LA SF DE LUNA TVA-ul DATORAT STATULUI

STIE CINEVA VREO SOLUTIE?

AS FI VRUT SA SCAP DE ACEL PROCES VERBAL DE SCHIMBARE PRET DEOARECE AVEM AGENTI CARE VAND PE TEREN ACEEASI MARFA FIECARE LA PRET DIFERIT SI ATUNCI VA DA-TI SEAMA CATE PROCESE VERBALE DE SCHIMBARE PRET TREBUIE SA FAC CAND INTRODUC FACTURILE AGENTILOR PENTRU CA RAPORTUL NOSTRU DE GESTIUNE SA FIE OK

CE MA SFATUTI SA FAC ?

eugen01

#2 Mesaj de eugen01 »

1.Nu e nevoie sa scrieti cu majuscule...e...in fine..
2.Daca gestiunea e cantitativ valorica nu e nici o problema sa tineti evidenta la pret de achizitie.La inchidere de luna Saga stie sa faca notele contabile referitoare la TVA.Cred ca e vorba de o neintelegere, poate e mai dificil de calculat acel k (valabil in cazul gestiunilor cu amanuntul).

rimboim

#3 Mesaj de rimboim »

scuze pt majuscule.....a fost chiar fara vreo valore sau intentie :D

ok pricepishi dar dak la mine toate intrarile se fac doar pe baza de aviz de insotire a marfii nefacturabil de la sediu -eu fiind punct de lucru- procedura este aceeasi ?

multumesc pt atentia acordata

eugen01

#4 Mesaj de eugen01 »

1.Da .procedura e aceeasi..cel putin asa apreciez eu pe baza a ceea ce ati spus ..
2.As sugera ca fiecarui agent sa-i alocati o serie distincta de factura.(AA 001, AB 001, AC 001..etc...)
3.Nu am inteles daca aveti saga conta +stocuri...
Succes!! :)

herganiec

#5 Mesaj de herganiec »

pe facturile emise la clienti, pastrati acelasi pret de vanzare (eventual il puneti cel mai mare cu care vindeti) si dati discount.

Asa nu mai trebuie sa faceti p.v. de modificari de preturi.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

Scrie răspuns