PAUZA !
Eu insist cu sugestii, propuneri, probleme pe care doriti sa le transmiteti ANAF-ului, ca sa se imbunatateasca ceva.
Sa inteleg ca nu are nimeni de impartasit nimic, de reclamat, de propus?
Va declarati multumiti de activitatea ANAF-ului?
Astept emailuri la [email protected]
Valentina S
Sa inteleg ca nu are nimeni de impartasit nimic, de reclamat, de propus?
Va declarati multumiti de activitatea ANAF-ului?
Astept emailuri la [email protected]
Valentina S
Am intrebat neoficial si la Ministerul de Finante (unde stau somitatile in materie de fiscalitate si care dau legi belicoase pentru breasla) despre numarul membrilor CECCAR din conducerea Ministerului.
Stiti cine nu este expert contabil in Minister?
Numai femeia de serviciu, soferii si portarii! si asta din cauza ca nu au studii superioare economice. Daca ei ar fi avut, dl. TOMA le-ar fi daruit o legimitatie de membru CECCAR cu drepturi depline.
Stiti cine nu este expert contabil in Minister?
Numai femeia de serviciu, soferii si portarii! si asta din cauza ca nu au studii superioare economice. Daca ei ar fi avut, dl. TOMA le-ar fi daruit o legimitatie de membru CECCAR cu drepturi depline.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
- danilevicis
-
Doctorul american spune: "La noi, in America, medicina e asa de avansata, ca scoatem un rinichi de la unu', il transplantam la altu' si dupa 6 saptamani ala deja isi cauta de lucru!"
Doctorul german raspunde: "E nimica toata; la noi, in Germania, scoatem un plaman de la unu', il transplantam la altu' si dupa 4 saptamani ala deja isi cauta de lucru!"
Doctorul rus spune: "Nici asta nu-i mare scofala; la noi, in Rusia, scoatem 1/2 de inima de la unu', o transplantam la altu' si dupa 2 saptamani amandoi deja isi cauta de lucru!"
Se ridica doctorul roman si raspunde: "N-avem ce sa comparam, toti sunteti inapoiati fata de noi; la noi, in Romania, am luat unul fara creier si fara inima, l-am pus in functie publica/politica si acum toti isi cauta de lucru ...
Doctorul german raspunde: "E nimica toata; la noi, in Germania, scoatem un plaman de la unu', il transplantam la altu' si dupa 4 saptamani ala deja isi cauta de lucru!"
Doctorul rus spune: "Nici asta nu-i mare scofala; la noi, in Rusia, scoatem 1/2 de inima de la unu', o transplantam la altu' si dupa 2 saptamani amandoi deja isi cauta de lucru!"
Se ridica doctorul roman si raspunde: "N-avem ce sa comparam, toti sunteti inapoiati fata de noi; la noi, in Romania, am luat unul fara creier si fara inima, l-am pus in functie publica/politica si acum toti isi cauta de lucru ...
- danilevicis
Pentru asa ceva e nevoie de o practicare a dialogului (evident nu vorbesc numai de ANAF) si de o societate cat de cat normala.Explicatia lipsei acestui dialog, precum si lipsa normalitatii societati romanesti e analizata destul de succint, si fara patima (zic eu) de Gabriel Liiceanu (Despre ura)paturcai scrie: Intreb sincer: De cate ori a venit ANAF-ul sa intinda mana si sa spuna: sunteti partenerii nostrii si nu dusmanii nostrii, adica infractori.
DE CATE ORI a intins mana si sa spuna: nu sunteti mai buni decat noi si nu suntem mai buni decat voi dar trebuie sa traim impreuna.
- danilevicis