PAUZA !

Scrie răspuns
ciobanum147

#196 Mesaj de ciobanum147 »

Nu mai stiu sigur dara cineva a propus pe forum sa facem o intalnire ar fi super!!!!!!!!!! si atunci sa vedeti distractie!!!!!!!!!!!!1 :D

tomac

#197 Mesaj de tomac »

He, he! N-as vrea sa spun unde sunt azi si maine :)
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

ferenta

#198 Mesaj de ferenta »

de ce? daca e de bine, ar fi pacat sa nu se bucure si forumistii pt. dvs. ! asta in caz ca nu e SECRET... :wink:

ciobanum147

#199 Mesaj de ciobanum147 »

Ei fac si eu haz de necaz daca mi s-au suspendat 2 firme si una se vinde ce mai sunt fff fericita ,acum m-am gandit si la locatia in care va avea loc intalnirea noastra la subsolul Palatului acolo nu ne mai ataca nici cutremurul si avem si loc!!!!!!!!!!! ne paruim expertii ,cecarii ,contabilii (ii invitam si pe cei de la PDL care ne- fac acum probleme) ce mai veselie mare!!! :twisted:

paturcai

#200 Mesaj de paturcai »

E in Bucuresti.
Va spun eu care le aflu pe toate de la o vreme.
:wink:
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

albul498

#201 Mesaj de albul498 »

dar pe la ''mijloc'' la PLoiesti nu ar fi bine?o mica intalnire

balintk

#202 Mesaj de balintk »

Chiar am mai propus odata intalnirea, oricum am avea prea multe de discutat. Poate vom sta la o masa ....... fiecare cu laptopul lui.......... pagina deschisa saga forum ......... si tinem la curent colegii care nu sunt prezenti sau chiar si noi intre noi asa vom discuta. Asa ne-am obisnuit.

tomac

#203 Mesaj de tomac »

Mai, mai! Mai sa fie... Cum le stie paturcai pe toate :) :)
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

paturcai

#204 Mesaj de paturcai »

S-ar putea ca sa treaca si pe la SAGA pe la dl. NICA.
TomaC nu rezista - din ce mai stiu si eu - si mai ia cate un telefon si da explicatii calmeaza furiosii care suna pe-acolo.
Cine stie, cine stie.........
Am vazut ca a ocolit oferta de a se inrola intr-o asociatie care sa ne apere drepturile.....Ce-o fi spus: nebunul asta de PaturcaI e prea patimas si o spune la shtoghemaht (nu stiu ce-nseamna dar imi place sum suna). Chiar am spus-o sincer. Nu-l condamn si nici nu-l judec ca nu am niciun drept, dar mi-ar fi placut teribil sa-l stiu prin preajma.
Sau poate s-o mai gandi.......

tamasanuc

#205 Mesaj de tamasanuc »

<<Am vazut ca a ocolit oferta de a se inrola intr-o asociatie care sa ne apere drepturile.....Ce-o fi spus: nebunul asta de PaturcaI e prea patimas si o spune la shtoghemaht (nu stiu ce-nseamna dar imi place sum suna). Chiar am spus-o sincer. Nu-l condamn si nici nu-l judec ca nu am niciun drept, dar mi-ar fi placut teribil sa-l stiu prin preajma.
Sau poate s-o mai gandi.......
uite rezolvarea:inrolati-va impreuna...

paturcai

#206 Mesaj de paturcai »

He, he, he
Eu unul as fi onorat.
Eu am timp!

eugen01

#207 Mesaj de eugen01 »

paturcai>
mi-am promis sa nu mai raspund in topicul "Economisti...", dar...neserios cum sunt mi-am incalcat promisiunea.Adevarul e ca eu nu sunt afectat de orice decizie a MF sau ceccar/d-l Toma.Ordaliile mele sunt cu soferii care pleaca fara aviz, nu completeaza deconturile(ca deh.."e treaba de contabilitate" )...s.a ...probleme de conta primara.Pe scurt, nu am "dreptul"sa protestez impotriva ceccar.ANAF-ul si MF, si alte institutii ale statului...da...le consider o treaba personala..

Altfel (acest topic fiind de pauza) sa-mi fie iertata frivolitatea (sau mai bine zis prolixitatea) prin care imi exprim surprinderea (placuta de altfel) ca am fost citat de dvs :
"Concretizez material toate gandurile creatoare, utile revelatiei functiei mele interioare, si mi le asum cu toata libertatea "
diferenta intre mine, si cel ce a spus aceste vorbe, e ca eu chiar imi asum !!

balintk

#208 Mesaj de balintk »

Pauza !
Acum am gasit ce inseamna politica:
Copilul il intreaba pe tatal lui, ce inseamna politica?
Tatal il pune pe genunchi si incepe sa-i explice aratand exemple:
- Fii atent, copilas, eu aduc banul in casa, deci eu sunt CAPITALISMUL. Mama are grija de bani, deci ea este GUVERNUL. Bunicul tau are grija ca totul sa fie in regula, deci el este SINDICATUL. Babysitterul nostru este CLASA MUNCITOARE si cu totii lucram ca tu, POPORUL sa te simti bine si sa nu-ti lipseasca nimic. Iar fratiorul tau de cateva luni este VIITORUL nostru comun.
Copilasul retine tot ce a auzit si merge la culcare. In timpul noptii se trezeste ca fratiorul lui a facut in scutec si plange. Se ridica si vrea sa-i zica mamei ce se intimpla, dar ea doarme atat de adanc incat nu reuseste s-o trezeasca. Intra sa-i spuna babysitterului, dar tatal lui tocmai se hirjonea cu ea in pat, in timp ce bunicul tragea cu ochiul. Nimeni nu-l observa, asa ca merge inapoi in pat.
Ziua urmatoare tatal lui intreaba daca poate sa spuna cu propriile cuvinte ceinseamna politica. Copilasul isi aminteste de cele vazute noaptea siraspunde:
- Politica este cand CAPITALISMUL profita de CLASA MUNCITOARE in timp ce SINDICATUL priveste neputincios, GUVERNUL doarme, nimeni nu baga in seama POPORUL, iar VIITORUL nostru este in rahat.

paturcai

#209 Mesaj de paturcai »

:lol: :lol: :lol:

eugen01

#210 Mesaj de eugen01 »

Vii de la serviciu. Sau de la magazinul din colt. Sau, pur si simplu, de la baie.Nevasta-ta e intinsa pe pat şi plinge de se zguduie peretii.Ramii perplex.
“Ce s-a întimplat?”.
Raspunde printre sughituri:
“Nu s-a întimplat nimic”.
“Dar ce ai?”.
“N-am nimic”.
“Atunci, de ce plingi?”.
“Nu pling”.
Iată o situaţie banală, de viaţă. Cum procedăm?
În primul rînd, nu se părăseşte sub nici un motiv încăperea. Dacă te scapă la baie, rabzi. Dacă sună telefonul, îl laşi să sune. Dacă e cutremur, măcar o să ai şi tu un motiv să plîngi. Dar nu părăseşti încăperea!!
Dacă o faci, o să aibă ocazia să-ţi amintească că ai lăsat-o singură şi că nu ţi-a păsat deloc de suferinţa ei.
Nu-ţi faci de lucru prin cameră. Ştii că n-o ajuţi niciodată la curăţenie. Ce, acuma te-a apucat hărnicia?
Nu bei, nu fumezi. Ar însemna că te plictiseşti şi că abia aştepţi să termine cu bocitul. N-o respecţi deloc. Nici să nu te gîndeşti să deschizi vreo carte. Ar fi cea mai clară dovadă a nesimţirii tale să-i întorci spatele şi să citeşti.
Nu deschizi televizorul. Dacă ai şansa să fie deja deschis, nu schimbi canalul. Te uiţi discret, că, dacă se prinde, s-ar putea să-l stingă.
Stai întins pe spate, cu privirea în tavan, ca un gîndac. Nu te poţi întoarce. N-ai voie să adormi. După ce nevastă-ta a terminat cu bocitul şi, în fine, se ridică, mai rămîi cel puţin zece minute în aceeaşi poziţie. Ai grijă să se vadă pe faţa ta că suferi.
În următoarele ore, vorbeşti doar dacă trebuie. Şi, oricum, cu voce scăzută. Nu uita că în casa aia s-a suferit recent.”

Nu stiu cine l-a scris, că, din păcate, rar se specifică sursa textelor care circulă pe mail, dar am râs. As avea un singur amendament, la faza cu vorbitul de la final: “În următoarele ore, vorbesti doar dacă trebuie. Sau, mă rog, vezi tu. Oricum o să afli după ce ai vorbit dacă trebuia sau nu”.

(putin misoginism...nu strica !!)
:oops:

Scrie răspuns