declaratii online itm
-
declaratii online itm
Pentru colegii cu mai multa experienta , daca stie cineva ce se intampla daca nu am depus declaratiile la itm si pe suport de hartie , ci numai online, sper sa nu fie f grav. Va multumesc! 

- todireanuc
la itm iasi de exemplu eu am intrebat daca mai trebuie depuse si pe suport de hartie aceste declaratii si mi s a spus ca NU...insa eu le trimit prin posta impreuna cu statele de plata....parerea mea este ca mai bine sa intrebi la itm
si eu depun online delaratiile itm...
si eu depun online delaratiile itm...
Ultima oară modificat Dum Feb 28, 2010 12:59 pm de către todireanuc, modificat 1 dată în total.
-
ref la decl online
In Pitesti, fiecare firma care nu a transmis si pe suport de hartie declaratiile depuse online. a primit un email cu atentionare.Am intrebat si au zis ca la un control daca esti regasit pe acea lista poti da ... macar cu subsemnatul... daca nu chiar amenada.Eu personal am depus declaratiile "restante" dar la una dintre firme nu am reusit sa salvez declaratia(aveam o rectific de prin 2006 pe care o depusesem in nov 2009-la solicitarea lor si nu am mai listat-o atunci-acum nu mai am acces si.... deci nu o pot transmite si pe format hartie) si am reprimit lista pe email cu acea decl nedepusa.... Deci...
O zi buna tuturor!
O zi buna tuturor!
-
DECLARATII ITM online
Nu reusesc sa trimit declaratia online la ITM ; mai exact, imi da eroare la dechidere 'Autentificare declaratii' de pe site-ul www.itmonline.ispectiamuncii.ro .
Am parola de la itm , am adresa in gmail , ce imi lipseste ? ... va rog, imi poate spune cineva ?...
Pentru Constanta, e o adresa speciala ?
In plus, nu mi-a primit declaratiile la ITM , pe considerentul ca nu e salvat cum trebuie pe disketa ( stiu chestiacu bifa, am dat cate doua diskete pentru fiecare varianta ) ... au fost si altii la rand care aveau SAGA si aceeasi problema .
Deci ?
Multumesc mult !
Am parola de la itm , am adresa in gmail , ce imi lipseste ? ... va rog, imi poate spune cineva ?...
Pentru Constanta, e o adresa speciala ?
In plus, nu mi-a primit declaratiile la ITM , pe considerentul ca nu e salvat cum trebuie pe disketa ( stiu chestiacu bifa, am dat cate doua diskete pentru fiecare varianta ) ... au fost si altii la rand care aveau SAGA si aceeasi problema .
Deci ?
Multumesc mult !
-
DECLARATII ITM online
Da, am facut si asta . Si imi da mesajul ca este activat contul .Dar nimeni , nicaieri... nu spune ca de fapt, minunea se activeaza peste o zi , doua ...paturcai scrie:Ati primit un email in care vi se cerea sa apasati pe un link pentru activarea contului.
Daca deja ati facut si contul este activat mai asteptati o zi, doua.
Daca aveti propbleme suntai la ei spuneti-le ca nu puteti accesa contul.
Tipic ... romaneste ... ce ma mai mir ...
Cum mai sint doua zile pana pe 25 ... ramane planul B ... statul la coada si munca de convingere sa 'inghita' totusi si declaratii de Saga /.
Multumesc foarte mult , numai bine !