descarcare gestiune marfuri fara tva
buna, am o intrebare vis a vis de descarcarea gestiunii la marfuri fara tva. am obs ca Saga foloseste in form de calcul a descarcarii gestiuni in calculul K:soldul final al lunii precedente la conturile 378 si 371 (in loc de soldul initial de la inceputul anului) si rulajul lunii curente la aceleasi conturi (in loc de rulaja cumulate). In plus, K se inmulteste cu rulajul lunii la 707. (deci totul se raporteaza la rulajele lunii, si nu la rulajele cumulate). Eu nu am mai intalnit aceasta metoda de calcul,am intrebat si alti contabili, care, la fel, nu au cunostinta de aceasta metoda, iar intrebarea mea este dc e corecta? Multumesc anticipat.
Multumesc mult pentru ajutor!
-
-
Pentru perioada urmatoare ar fi bine sa copiezi tot directorul in care a fost instalat SAGA pe o alta partite, sau sa il redenumesti pe directorul existent. Cu alte cuvinte sa ai doua directoare SAGA: SAGA si SAGA DE LUCRU. In cel de lucru vei devalida pana la luna la care ai avut probleme, sau de unde ai vazut ca ai probleme si vei revalilda pana la zi. Faci comparatie intre solduri si vei face manual nota contabila.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
-
Acel director in care se alfa SAGA pe D, se copiaza pur si simplu (te duci pe directorul SAGA din "D"), dai click dreapta si alegi COPY, mergi in discul C, dai click dreapta si alegi PASTE.
Dupa ce diresctorul s-a copiat pe discul C, intrii in acest director, cauti fisierul SC.exe, dai dublu click pe el si SAGA se deschide. Lucrezi fara teama acolo pentru ca este o copie; poti devalida si revalida in nestire.
Dupa ce diresctorul s-a copiat pe discul C, intrii in acest director, cauti fisierul SC.exe, dai dublu click pe el si SAGA se deschide. Lucrezi fara teama acolo pentru ca este o copie; poti devalida si revalida in nestire.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!