codul de bare din FV

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
uivarosane

#16 Mesaj de uivarosane »

Versiunea este 260 dar nu stiu de unde se acceseaza listarea op-urilor. Multumesc!

herganiec

#17 Mesaj de herganiec »

uivarosane scrie:Versiunea este 260 dar nu stiu de unde se acceseaza listarea op-urilor. Multumesc!
E SIMPLU.
din casă sau bancă după ce aţi operat o plată pe ziua respectivă, aveţi butonul tipărire formular, completaţi datele suplimentare care le cere acolo şi alegeţi FV sau OP, bifati tipărire cu cod de bare... şi GATA.

Succes. :wink:
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

tomac

#18 Mesaj de tomac »

Sau la închidere de lună, la generarea declaraţiei 100, în partea de sus a ecranului sunt două butoane. Unul pentru OP cu valoare de declaraţie şi unul pt OP simplu. Ambele au varianta de listare cu coduri de bare.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

herganiec

#19 Mesaj de herganiec »

tomac scrie:Sau la închidere de lună, la generarea declaraţiei 100, în partea de sus a ecranului sunt două butoane. Unul pentru OP cu valoare de declaraţie şi unul pt OP simplu. Ambele au varianta de listare cu coduri de bare.
:P Da, aşa e, pe asta o uitasem!. :D :D
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

Doriana

#20 Mesaj de Doriana »

deci la cele laser e ok pe low/draft merg pe 300 pe normal 600...ok acolo
la jet: sa fie reglata pe high 300 dpi si sa fie cerneala suficienta. e de caliatea listarii... oricum cele laser 600 sigur le ia, eu asa listez finantele 600 dpi si calitate ridicata, si restul pe 300 dpi si consum redus de toner
pe rezolutie mica si consum redus d etoner enormal sa nu iasa clar codurile de bara si sa nu le citeasca,,...
asta e.... :P
Concluzia este momentul in care te-ai plictisit sa mai gandesti...

csedoa

Cod de bare

#21 Mesaj de csedoa »

Eu am alta problema .. imi listeaza codul de bare foarte mic. aproximativ 10 cm pe 3 cm , am descarcat din nou acel dll si de pe siteul SAGA si de pe alt site si la fel aceeasi chestie .. am listat de pe alt calk pe aceeasi imprimanta il listeaza mare (norma) are cineva o solutie?
Andrei.

tomac

#22 Mesaj de tomac »

Codul de bare este modificat şi în aplicaţiile de la MF. Listează şi de acolo un OP de exemplu şi compară codul de bare ca mărime cu cel listat din Saga. Codul de bare e mai mic cu mult faţă de cel de acum câteva luni bune.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

Scrie răspuns