fd de mediu

goroholinschif

fd de mediu

#1 Mesaj de goroholinschif »

stie cineva daca se mai plateste fd sau taxa de mediu si care este legislatia in vigoare ? multumesc .

danilevicis

#2 Mesaj de danilevicis »

intra pe site la administratia fondului de mediu. Este acolo legislatie, cam stufoasa. Am avut control de la garda de mediu, m-au pus sa platesc 2 lei pe kg ambalaje introduse pe piata. (chiar daca nu esti producator de ambalaje) dar daca produci ceva care se ambaleaza se considera ca introduci "gunoaie" in piata si tre sa platesti.
Este si o declaratie de depus, gasesti tot pe site. Eu am facut o plata asa, destul de globala, si am trimis pe fax op-ul, caci asa mi-au solicitat in urma controlului. Nu am depus si declaratia, dar nici ca ma obosesc :roll:
Am dat si un telefon la afm, asa sa vad, cum dau ei consultanta. Prima data a raspuns un fel de secretara, care mi-a bagat in nas o melodie. Dupa un minut, am inchis si am sunat din nou. ( pe al 2-lea numar) . A raspuns aceiasi doamna, iarasi m-am prezentat si ce vreau, iarasi fara o vorba m-a bagat pe melodia. In fine, vorbesc cu o alta, iarasi ma prezint si ce vreau, doamna intreaba pe o a treia. In fine vorbesc cu una care parea sa stie mai multe. Concluzia: tre sa platesc oricum, tre sa declar.(sa vina bani la buget, multi, multi, cat mai multi bani, bani,bani...Astfel vor da copacii mai mult oxigen) :roll:
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic

Scrie răspuns