revisal

ghermana313

revisal

#1 Mesaj de ghermana313 »

Rog sa ma ajutati in urmatoarele probleme:
- o salariata incadrata in 30.03.2006 si inregistrata in revisal pentru prima
in 30.03.2007, a plecat la cerere in 24.03.2008.In data 10.08.2009 revine in unitate. Avind numele schimbat si un nou contract am introdus-o din nou in fiserul salariatiilor si in revisal. REVISALUL nu a fost inregistrat la ITM pe motiv ca am doi salariatii cu acelasi CNP. Cum corectez, am lucrat
numai cu revisalul din SAGA.
- la o salariata care este in c i copil am inregistrat intreruperea activitatii in revisal. Este gresit daca las asa pina termina concediul si atunci sa-i fac
reactivarea contractului ?
- cind vizualizez in '' ANGAJATOR/REGISTRU MODIFICARI'' nu imi apar salariatii angajati aterior datei de 31.03.2007. cind am dus primul revisal
Multumesc mult
rodicutza

balazse

#2 Mesaj de balazse »

2. nu mi se pare normal sa apara intrerupt, este vorba doar de suspendare. In mod normal datele din revisal ar trebui sa fie identice cu cele din cartea de munca.

miatov79

#3 Mesaj de miatov79 »

Referitor la suspendarea contractului de munca pentru ingrijire copil, nu se depune "REVISAL".Dati o cautare si veti gasi mai multe articole despre acest subiect.Chiar ideea propusa de Tomac pentru mine a fost utila.Angajata (angajatul) trebuie sa ramana pe statele de plata pana la reanceperea activitatii.

Scrie răspuns