Depunere declaratii online
Depunere declaratii online
Foloseste cineva posibilitatea depunerii declaratiilor online? Daca da, doar cele fiscale sau si altele, gen ITM?
Se poate face acest lucru direct din Saga?
Se poate face acest lucru direct din Saga?
- balteanuc692
din iunie 2009, depun declaratiile 100.102.300.101. on-line
-Am avut vointa, si din iunie 2009, depun declaratiile 100.101.102.300, on - line, folosind certificatul digital (semnatura electronica)
- pasul 1, selectarea furnizorului de certificat digital - eu lucrez cu Transped Bucuresti.
- pasul 2., completarea si transmiterea declaratiei tip. declaratia am completat-o pe persoana fizica. semnatura electronica p am pe numele meu, iar la semnatura apare numele mau. POT UTILIZA SEMNATURA PENTRU NUMAR NELIMITAT DE FIRME, SAU INSTITUTII PUBLICE.
- pasul 3. primirea facturii proforma, plata si confirmarea platii.
- pasul 4. primirea certificatului, a kitului de instalare, descarcarea alicatiei pe calculator (se pot utiliza oricate calculatoare), la transmitere si verificarea declaratiilor transmise este obligatoriu intriducerea memoriei USB primita de la furnizorul de certificat).
- pasul 5. complatarea furmularului 150 si transmiterea acestuia furnizorului de semnatura, pentru confirmare.
- taxa solicitata se achita o singura data, este valabila 1 an, dupa care pentru prelungire este o taxa de 30 euro.
- va mai pot da relatii la tel.0722612148, sau e-mai [email protected].
- sunt foarte multumit. multumesc si SAGA pentru apsijin.
- pasul 1, selectarea furnizorului de certificat digital - eu lucrez cu Transped Bucuresti.
- pasul 2., completarea si transmiterea declaratiei tip. declaratia am completat-o pe persoana fizica. semnatura electronica p am pe numele meu, iar la semnatura apare numele mau. POT UTILIZA SEMNATURA PENTRU NUMAR NELIMITAT DE FIRME, SAU INSTITUTII PUBLICE.
- pasul 3. primirea facturii proforma, plata si confirmarea platii.
- pasul 4. primirea certificatului, a kitului de instalare, descarcarea alicatiei pe calculator (se pot utiliza oricate calculatoare), la transmitere si verificarea declaratiilor transmise este obligatoriu intriducerea memoriei USB primita de la furnizorul de certificat).
- pasul 5. complatarea furmularului 150 si transmiterea acestuia furnizorului de semnatura, pentru confirmare.
- taxa solicitata se achita o singura data, este valabila 1 an, dupa care pentru prelungire este o taxa de 30 euro.
- va mai pot da relatii la tel.0722612148, sau e-mai [email protected].
- sunt foarte multumit. multumesc si SAGA pentru apsijin.
- balteanuc692
- danilevicis
poate foloseste http://www.e-guvernare.ro/
- balteanuc692