noutati versiunea 358

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
balazse

noutati versiunea 358

#1 Mesaj de balazse »

Sa vedem cine ce modificari/inbunatatiri mai gaseste la versiunea 358 (adica in afara de cele din lista de actualizari). :D

herganiec

Re: noutati versiunea 358

#2 Mesaj de herganiec »

intrebare :
La ce foloseste sau cum se foloseste butonul de tichete de la salarii?

daca completezi acolo tabelul cu tichetele si valoarea lor, programul va completa automat si in cadrul salariatului respectiv si valoarea tichetelor de masa ? sau mai trebuie sa le introducem si la rubrica detalii ?

Sincer nu am apucat sa testez, poate a facut cineva si ne spune.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

curtaa727

#3 Mesaj de curtaa727 »

Se completeaza automat! Nu mai trebuie introdusa valoarea in campul detalii.

fagarasa176

#4 Mesaj de fagarasa176 »

In fereastra tichete din salarii ....in lista de salariati apar si salariatii lichidati :roll: exista vreo posibilitate sa nu apara :?:
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!

eugen01

#5 Mesaj de eugen01 »

f176>

In Fisiere>Salariati???

fagarasa176

#6 Mesaj de fagarasa176 »

Nu...
In Operatii -->State salarii

herganiec

#7 Mesaj de herganiec »

asa e, plus ca se intampla sa nu actualizeze sumele(valoarea tiketelor de masa introduse) la toti dupa ce am introdus nr tikete si valoarea pe bucata.
s-a mai intamplat la careva ? (am rezolvat-o prin detalii si am adaugat manual valoarea tiketelor.)
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

fagarasa176

#8 Mesaj de fagarasa176 »

herganiec scrie:plus ca se intampla sa nu actualizeze sumele(valoarea tiketelor de masa introduse) la toti dupa ce am introdus nr tikete si valoarea pe bucata.
Adica am sanse sa nu fie incluse valoarea tichetelor in salariu :shock:
Pai am 150 de angajati...acu ce fac :?: le iau la bibilit fluturasii de salariu la fiecare s avad daca are cv tichetelor inclusa :?: :roll:

Later edit:
Asa este...am verificat fluturasii...asta dupa ce oamenii deja au intrat in posesia lor :shock: ...sa vad ce explicatie de genu "programul a gresit" le dau....si se pare ca la cativa angajati prg nu a preluat valoarea corecta in statul de plata

tomac

#9 Mesaj de tomac »

E o problemă dacă se introduc tichetele selectând salariaţii din ecranul "Tichete".
Pentru a evita problema, trebuie procedat aşa: în stat mă poziţionez pe salariatul 1, apăs Tichete, introduc numărul de tichete, valoarea pe tichet, salvez, ies din ecranul tichete, mă duc pe salariatul 2, apăs tichete, introduc numărul de tichete, valorea pe tichet, salvez, ies din ecranul tichete, şi tot aşa pentru fiecare salariat.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

fagarasa176

#10 Mesaj de fagarasa176 »

:shock: pai ma ia ametzeala daca urmez metoda asta....
Mai bine trec valoare tichetelor la detalii...este momentan..pana se rzeolva prb..c.ea mai sigura metoda :wink:

herganiec

#11 Mesaj de herganiec »

e aiurea sa tot salvezi la fiecare persoana, sa treci pe urmatoarea iar tichete iar introduci tot ... ca la prima..

era mult mia simplu si rapid ca in fereastra tichete sa adaugi unul cate unul acolo direct iar in urma salvarii sa actualizeze programul in statul de salarii automat..
Altfel nu vad rostul ca la meniul tichete, sa mai existe meniu derulat si sa aleg persoanele de acolo, daca tot trebuie sa inchid fereasta tikete, sa ma pozitionez pe urmatorul, sa intru iar la tichete.

De obicei tiketele sunt nr de zile lucrate din luna de fiecare angajat, iar valoarea unui tiket e aceeasi la toti angajatii.

Nu ar putea ca programul sa faca aceste inlocuiri la tikete pt fiecare angajat in functie de nr de zile lucrate si apoi sa putem intra doar la cei cu "exceptii" si sa le corectam tiketele?

tomac

#12 Mesaj de tomac »

Se va modifica la versiunea următoare.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

paladec969

#13 Mesaj de paladec969 »

Am si eu o intrebare legata de valoarea tichetelor de masa.
La fiecare angajat, in fereastra tichete imi apare valoarea corecta a bonurilor acordate, dar in nota contabila imi apare o cu totul alta valoare la fiecare angajat. Mentionez ca lucrez cu grupe pe angajati(asa am observat acest lucru). De exemplu :
la angajatul X care are 8 bonuri*8.72= 69.76 iar in nota contabila 642=5328 apare 149.81 la acelasi angajat X.
Y 20bonuri*8.72=174.4 642=5328 apare 63.55 Y
Nu reusesc sa-mi dau seama ce reprezinta acest 149.81 (63.55), si de unde anume sa scot un centralizator cu valori reale ale tichetelor acordate :( . Si in fisa de cont in 5328 sau 642 tot 149.81 si 63.55 apare.
Va multumesc anticipat pentru timpul vostru

fagarasa176

#14 Mesaj de fagarasa176 »

paladec969 scrie:Am si eu o intrebare legata de valoarea tichetelor de masa.
La fiecare angajat, in fereastra tichete imi apare valoarea corecta a bonurilor acordate, dar in nota contabila imi apare o cu totul alta valoare la fiecare angajat.
Eu nu am avut probleme...nota contabila a fost generata corect
paladec969 scrie:si de unde anume sa scot un centralizator cu valori reale ale tichetelor acordate
Se scoate din Operatii-->State Salarii-->Tichete-->Tiparire Integrala
Momentan programul rotunjeste valoarea tichetelor dar din cate am inteles la urmatoarea actualizare se va rezolva si aceasta problema :wink:

balazse

#15 Mesaj de balazse »

paladec969 scrie:si de unde anume sa scot un centralizator cu valori reale ale tichetelor acordate
Ai un buton "X" in partea de mijloc (pe vertical) apesi acolo si iti exporta tot intr-un fisier excel, dupa care stergi datele ce apar dupa nume pana la tichete si verifici la fiecare angajat ce suma s-a trecut.

Scrie răspuns