cheltuieli chirie
-
cheltuieli chirie
Va rog sa ma lamuriti cu urmatoarea problema.
Este o intreprindere individuala,care a inchiriat un spatiu pentru desfasurarea unei activitati de alimentatie publica.Chiria este de 1.000 ron / luna. Pot trece fara probleme pe cheltuieli in fiecare luna 1.000 ron aceasta suma ? Multumesc !
Este o intreprindere individuala,care a inchiriat un spatiu pentru desfasurarea unei activitati de alimentatie publica.Chiria este de 1.000 ron / luna. Pot trece fara probleme pe cheltuieli in fiecare luna 1.000 ron aceasta suma ? Multumesc !
- fagarasa176
Re: cheltuieli chirie
Factura ai platito toata in avans???
Sau primesti luna de luna factura de chirie?
Sau primesti luna de luna factura de chirie?
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
-
Luna de luna 1.000 ron chirie.
Multumesc!
Multumesc!
daca in fiecare luna ai sta in alt spatiu si ai avea de plata 1000 lei nu ai trece fara probleme pe cheltuieli in fiecare luna 1.000 ron ?
- fagarasa176
Daca primesti luna de luna factura de chirie atunci treci direct pe cheltuialastoicae139 scrie:Luna de luna 1.000 ron chirie.

ehhmmm...daca e vorba de Partida Simpla, se inregistreaza la Plati.De ex, se emite factura cu valoarea chiriei pe 6 luni, total=6000 ron.Daca se achita integral vom inregistra in RJIP, chitanta cu plata sumei de 6000 ron.(omfp1040/2004 art.51)Cheltuielie cu amortizarile sunt un caz mai special, in sensul ca se admit la deducere, in conformitate cu reglementarile din titlul II din CF.
Puteți avea 100 de facturi lunar cu chirie. Asta nu înseamnă că se vor înregistra ca o cheltuială, în cazul partidei simple.
Trebuie să înțelegeți un lucru: în cazul contabilității în partidă simplă, veniturile sunt recunoscute la încasare, iar cheltuielile la plată.
Trebuie să înțelegeți un lucru: în cazul contabilității în partidă simplă, veniturile sunt recunoscute la încasare, iar cheltuielile la plată.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Va multumesc la toti, problem mea era daca aceasta valoare 1.000 ron /lunar nu este cam prea mare .Pe an 12*1.000=12.000 ron doar cu chiria.
- fagarasa176
Cum sa fie mare
Eu am 35.500 usd/luna

Eu am 35.500 usd/luna

fagarasa176 scrie:Cum sa fie mare![]()
Eu am 35.500 usd/luna

- fagarasa176
Daca iti spun unde "i have to kill u" dupa.. 

nu imi vine sa cred, eu credeam ca am mult chirie la o firma 5000 euro pe luna. dar la tine... nu pot sa cred ca ai atat pe luna. 

“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
-
fratilor, este o incapere de 4/4 si se vinde cate ceva de potol. Voi ce faceti ptr.5000 euro?
pai am 2 etaje inchiriate cu 12 birouri pt firma. pt asta platesc 5000 pe luna.

“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
- fagarasa176
pai vezi bre'
la mine spatiul este de aproape 10.000 m.p. si cuprinde birouri, spatii de procesare si depozitare (fabrica+depozite) etc
Deci?

la mine spatiul este de aproape 10.000 m.p. si cuprinde birouri, spatii de procesare si depozitare (fabrica+depozite) etc
Deci?