Of am revenit pe forum si am avut supriza sa dau de melodia, night in white satin da ,este o melodie ce o ador ,am audiat-o toata ziua ! multumesc mult Eugen!!!
Nu stiu cum de mi-a "scapat" sa nu pun si Etta James pana acum!!Nu numai rolling stones au avut de multumit muzicienilor de culoare...chiar si AC/DC l-au omagiat pe Chuck Berry (printre altele a se remarca miscarea scenica a lui Angus!).Desi "il acuz" pe Muddy Waters pentru comercializarea blues-ului (pentru mine John Lee Hooker este bluesmanul suprem) nu pot sa nu apreciez daruirea pe care MW o pune in "Everything gonna be all right these morning..."...in fine....who pass the ciggar ???
Dacă nu le recunoașteți, personajele sunt enumerate imediat sub clip.
Mulţumim: Teo Trandafir (producător videoclip), Vizante, Oreste, Şerban - Animal X, Dan Bittman, Cătălin Maruţă, Andi Vasluianu, Mihai Mărgineanu, Toni Grecu, Florin Chilian, Virgil Ianţu, Miţă - Bere Gratis, Tudor - Fly Project, Cornel - Vunk, Robert Turcescu, Adi Despot, Gabriel Cotabiţă, George Vintilă, Kamara, Gyuri Pascu, Leonard Doroftei, Wilmark, Cheloo, Horia Brenciu, Cabral, Smiley, Răzvan Fodor. Si mulţumim: Adrian Şoaită - Kulturhaus, Marian Teodorescu, Cătălin « Tati » Dârdea, Andrei Ghiţulescu, Gică Ioja.