factura in euro cu total eronat
-
factura in euro cu total eronat
Buna ziua tuturor.De ce atunci cand inregistrez o factura in euro(de exemplu 700 E),la totalul ei(+TVA) suma apare 867.99 si corect ar fi 868.Nu ar fi o problema mare dar atunci cand se face plata,din fereastra unde apar facturile furnizorului nu pot bifa factura respectiva si astfel nu imi apare ca platita in situatie furnizori.Cum as putea sa modific eu totalul facturii ca suma sa fie exacta sau ce modalitate as putea sa folosesc ??????
Re: factura in euro cu total eronat
Diferenta vine la introducerea mai multor produse. Incearca sa modifici cu 0,01 la pretul in lei la unul dintre produse.
Nu prea este posibil, totusi verifica in situatie-furnizori in valuta daca apare suma si la "neachitat la zi" este zero, iar la "neachitat final" este alta suma.
Sau o alta posibilitate ar fi sa rulezi verificarile de la "administratie" -> "intretinere bd" -> "verificare date".
Nu prea este posibil, totusi verifica in situatie-furnizori in valuta daca apare suma si la "neachitat la zi" este zero, iar la "neachitat final" este alta suma.
Sau o alta posibilitate ar fi sa rulezi verificarile de la "administratie" -> "intretinere bd" -> "verificare date".