declaratie 394
declaratie 394
Am o firma cu activitatea suspendata fara regim derogatoriu.
Trebuie sa depun declaratia 094?
Multumesc!
Trebuie sa depun declaratia 094?
Multumesc!
Re: declaratie 394
scuze
citesc una si inteleg alta
o zi buna
citesc una si inteleg alta
o zi buna
Pt o firma suspendata, caruia in cursul anului 2010 a fost anulat din oficiu inregistrare in scop Tva(inactivitate temporara), iar am debifat din configurare societati modul de plata al tva, si totusi in declaratia 094 imi apare "RO".Unde sau cum le pot sterge ?
Firma nu are regim derogatoriu.
Multumesc
Firma nu are regim derogatoriu.
Multumesc
declaratia 094 o pun doar platitorii de tva
firma suspendata.a primit anularea inreg.in scop tva in oct 2010, am in sold la ct 4424 o suma pe care am inteles ca trebuie sa o contez 635=4424.Cum fac sa se vada acest lucru in decont,pt ca in decontul din sept am acea suma la rd.38?multumesc
o treci la regulariza cu minus
am o problema , din cate imi aduc aminte declaratia 394 pe 0 nu se depune . Gresesc ??? plsss
Never say never !
- fagarasa176
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic.php?p=55453Ordin nr. 702 din 14/05/2007 scrie:Declaraţia se depune la organul fiscal competent până în data de 25 inclusiv a lunii următoare încheierii semestrului de raportare şi numai dacă în semestrul de raportare au fost realizate operaţiuni de natura celor care fac obiectul obligaţiei de declarare.
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
ms multttt , cica la unele administratii din bucuresti primesc declaratiile 394 pe 0 si de aceea aveam aceasta dilema
Never say never !