Buna ziua,
Am marea rugaminte sa ma indrumati si pe mine in urmatoarea problema:
Un asociat a creditat casa in valuta cu o anumita suma in 2009 si la sfarsitul anului am facut reevaluarea la contul in valuta din banca dar la casa in valuta unde am avut urmatoarea NC...5314.1=4551.1 xxxEur , la sfarsit de an am omis sa fac reevaluare Eur .
Si acum in 2010 cand fac reevaluarea la banca in valuta in apare si nota contabila 665=4551.1 xxxxron.....deci programul imi face calculul la diferentele de curs valutar din 2009 si pentru acest cont 4551.1....dar imi apare acum.
In 2009 nu mi-a aparut si nici eu nu am fost atenta. Acum nu stiu daca sa preiau si aceasta cheltuiala din 2009(sau sa o debifez) in 2010... sau sa fac reevaluarea numai din 2010....tinand cont de faptul ca NC 665=4551.1 xxx lei
nu-mi afecteaza imp. pe profit...deci........s-a platit in plus la impozit,......nefiind luata in calcul diferenta de curs valutar.
Va multumesc si astept parerea dvs.
reevaluare valuta omisa
-
Re: reevaluare valuta omisa
Nu ma ajuta si pe mine nimeni ?
doar o parere 1174 = 4551.xxx (cu diferenta neinregistrata) 

-
multumesc.
alte pareri??
alte pareri??
Eu cred ca Eugen01 a dat o solutie corecta, singura dealtfel acceptabila.eugen01 scrie:doar o parere 1174 = 4551.xxx (cu diferenta neinregistrata)
Pe forum dam solutii din experiente, din ceea ce mai citim prin alte parti si cautam sa ne ajutam unii pe altii.
Eugen01 a dat o solutie, banuiesc ca aveti o alta solutie, expuneti-o aici si putem discuta pe aceasta tema.
Alte pareri?!
Nu cred ca mai sunt alte pareri decat cele doua expuse.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
Incerc sa fac reevaluarea la valuta automat dar vad ca nu-mi apar toti furnizorii in valuta in lista, deci nu-mi face nici reevaluarea. ce este de facut?
- fagarasa176
Verificati factura, sigur este in valuta???
Verificati data valutei, poate nu corespunde cu perioada pe care vreti sa faceti reevaluarea
Verificati data valutei, poate nu corespunde cu perioada pe care vreti sa faceti reevaluarea
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!