FISE FISCALE

promovest96

Re: FISE FISCALE

#16 Mesaj de promovest96 »

Da, am vazut in instructiuni de completare acum, dar ce ma fac ca pe 2009 nu apareau acolo 50 ron desi s-a cotizat si atunci....e vreo problema? Ca pe borderou se vede doar impozitul anual al fiecaruia (doar pe discheta se vad si aia 50 ron).....sa fac rectificativa la angajata respectiva pentru 2009?

Multumesc :D

septimiuv

#17 Mesaj de septimiuv »

faci cum vrei
daca nu te-au sunat de la administratie pana acum nu cred ca mai e cazul

promovest96

#18 Mesaj de promovest96 »

N'teles , sa traiti! :D

placintare

#19 Mesaj de placintare »

Buna ziua.cum procedez cu fisele fiscale daca un salariat are functia de baza primele 5 luni la sc noastra,dupa care fiind cu program de 2 ore la noi, declara functia de baza la alta unitate.Deci la ac.societate o periada e functia de baza si o alta perioada in afara functiei de baza.Va rog sa ma ajutati.

septimiuv

#20 Mesaj de septimiuv »

trebuia sa ai 2 contracte introduse, unul cu functie de baza, al doilea fara functie de baza

placintare

#21 Mesaj de placintare »

Multumesc ptr.ajutor,dar-Angajatul are un singur contract si o notificare prin care alege locul pe care-l considera ca fiind functia de baza,apoi programul nu cred ca permite ca o persoana sa aiba 2 contracte.Pot tiparii 2 tipuri de fisa fiscala ptr.cele 2 situatii direct din optiunea fise fiscale problema e ca pe borderou apare doar una din situatii aici nu stiu cum sa procedez.

septimiuv

#22 Mesaj de septimiuv »

poti sa ai si zece contracte daca fiecare are perioada care nu se incaleca cu cealalta

balazse

#23 Mesaj de balazse »

Sincer, nu mi se pare normal acest tip de artificiu, adica sa introduc de doua ori acelasi angajat doar ca sa se genereze doua fise fiscale.

septimiuv

#24 Mesaj de septimiuv »

atunci faci fisele in programul de la finante :lol: :twisted:

balazse

#25 Mesaj de balazse »

Nu despre asta este vorba.
Ar fi bine sa se gaseasca o metoda (eu am propus deja una) de introducere a datelor la salariati, care ar rezolva acest tip de problema.

placintare

#26 Mesaj de placintare »

in mod sigur rezolvarea asta ar fi,sa existe o posibilitate ca ptr.ac contract de munca sa putem alege cele 2 situatii undeva in
descriere date salariati,eu sunt la inceput cu ac.program si nu cunosc inca f.bine toate posibilitatile,dar se pare ca....

placintare

#27 Mesaj de placintare »

in manualul de utilizare saga se precizeaza ca nu e indicat readaugarea unui salariat in lista?(e adevarat in situatia reangajarii),atunci cum sa apara angajat in ac.perioada de 2 ori?

nemethe

#28 Mesaj de nemethe »

Am facut fisele fiscale la o societate care a avut somaj tehnic. In acele luni nu aduce la venitul brut suma calculata pt. somajul tehnic. In rest e corect vbz si imozit 0. Dar la venit nu ar trebui sa apara suma primita pt. somajul tehnic? Ma gandesc ca multi vor merge la banca pt. a demonstra veniturile cu fisele fiscale pentru obtinerea unui credit .

fagarasa176

#29 Mesaj de fagarasa176 »

nemethe scrie:Dar la venit nu ar trebui sa apara suma primita pt. somajul tehnic? .
Suma este neimpozabila...si dupa cum spune si denumirea "FISA FISCALA - privind impozitul pe veniturile din salarii" nu are cum sa apara....
Sumele o sa apara pe adeverinta completata pentru banca
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!

dragans980

#30 Mesaj de dragans980 »

la fisele fiscale pe care le-am dus azi cu borderou si discheta vad ca a retinut doar 1 ex.de borderou si nici un exemplar din ff.;e corect asa ?, in anii trecuti mi-au retinut un ex.si din ff.

Scrie răspuns