salar minim 2011,contributii aferente,coeficienti
-
salar minim 2011,contributii aferente,coeficienti
Care este salarul minim pana la urma pt un SRL, pe 2011? 670 sau 700
Contributiile raman la fel?Dar coeficientii de ierarhizare?Mai platim comosion la itm sau nu?
multumesc frumos.
Contributiile raman la fel?Dar coeficientii de ierarhizare?Mai platim comosion la itm sau nu?
multumesc frumos.
Re: salar minim 2011,contributii aferente,coeficienti
La comision ITM nu vom mai plati. Se va plati probabil pentru Revisal
COntributii la fel.
Salariul minim "recunoscut" este de 670 lei/luna.
Nu exista o alta baza legala deocamdata.
COntributii la fel.
Salariul minim "recunoscut" este de 670 lei/luna.
Nu exista o alta baza legala deocamdata.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
-
Baza legala nu este H G 1193/2010 ? Cum voi proceda cu salarile pe luna ianuare? Care este motivul ca nici in saga nu sint modificari la salarul minim pe economie?
Multumesc
Multumesc
rodicutza
motivul este ca nu s-a facut actualizarea pentru 2011.
le puteti modifica dvs. si eu a trebuit sa fac statul de plata pe 01.2011 inainte de terminarea lunii si am modificat manual.ghermana313 scrie:Baza legala nu este H G 1193/2010 ? Cum voi proceda cu salarile pe luna ianuare? Care este motivul ca nici in saga nu sint modificari la salarul minim pe economie?
Multumesc
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
Si eu vreau sa fac statele de plata dar nu sunt lamurita cu salarul celor cu studii superoare. Ramane minimul 1200 ? Multumesc.
dar noii coeficienti sunt aprobati ? au fost publicati in M Of? 

Problema este ca coeficientii de pana acum nu mai sunt valabili, iar cei noi nu au aparut in MO.
Asa ca momentan minim pentru toate categoriile este 670, zic eu.
Asa ca momentan minim pentru toate categoriile este 670, zic eu.
Uite aici raspunsul oficial de la ministerul muncii referitor la salariul minim valabil in 2011 (deocamdata)...
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic. ... 6&start=90
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic. ... 6&start=90
Stie cineva ce salar se foloseste in loc de 720?Daca sint coefici.stabiliti? ?Stiu ca in loc de 600 o sa fie 670?Multumesc frumos.
600 * 1.2 = 720
670 * 1.2 = 804
670 * 1.2 = 804
coeficientii nu mai sunt valabili
Am vazut ca la instr. de compl. in decl. generata in pdf (am dat clik pe semnul intrebari)ca sal minim e 670 si plafonul 740.Eu inteleg ca 670 e in locul a 600 si 740 in locul fostului plafoni de 720. Deci eu care am angajati cu 720 ron trebuie sa fac acte aditionale ptr. 740.Asa e? Multumesc
Da, coeficientii nu mai sunt la aceasta data valabili, dar precum ne aducem aminte din anii anteriori (parca in 2007) aplicarea Contractului Colectiv de Munca s-a facut de la 01 Ianuarie a anului respectiv, chiar daca a fost inregistrat in Martie.
Prin urmare daca nu modificati cu 01 Ianuarie cu acei coeficienti pregateste-te sa faci rectificativele sa platesti penalizari la sumele (diferentele) din declaratiile rectificative etc.
Prin urmare daca nu modificati cu 01 Ianuarie cu acei coeficienti pregateste-te sa faci rectificativele sa platesti penalizari la sumele (diferentele) din declaratiile rectificative etc.
nu faci rectificative pentru ca la data platii salariului nu era in vigoare acel act (CCM)
cel mult se vor da banii lipsa in luna in curs
cel mult se vor da banii lipsa in luna in curs