declaratie inventar sanatate

Scrie răspuns
munteanud411

Re: declaratie inventar sanatate

#121 Mesaj de munteanud411 »

Acum mi-a picat o idee !!!--
Luati soldul din balanta la 31 ianuarie,

Intocmiti un tabel in Word sau in Excel care sa cuprinda datele din anexa la OMS/CNAS/53/25
Folositi orice modalitate de transmitere a fisierului tabelar Word sau Excel cu destinatie adresa de e-mail "[email protected] (atentie- inlocuiti indicativul judetului !)
Daca din intimplare vi se intoarce raspuns ca adresa de mail este necunoscuta,intrati pe site la Casa unde aveti probleme de rezolvat si trimiteti mail cu atasament cu tot l;a Director, secretara, sef serviciu contabil etc!
NU ASTEPTATI RASPUNS!
Faceti copie dupa dupa mail-ul trimis si dupa documentul - indiferent de forma- atasat e-mail-lului ! Atasati la dosarul lunii Februarie!
Daca va hotariti sa trimiteti trasnaia asta prin posta, pe confirmarea de primire treceti cu o culoare de contrast pe marginea alba superioara " Dec.Inv.2011"
Dan-
http://schimbativiata.webs.com/

dragans980

#122 Mesaj de dragans980 »

Azi am trimis la Casa San.Timis declaratia pe 0 si nu mi-au primit-o.Au spus ca" daca citeam bine Art.1 vedeam ca nu se depune pe zero",dar nu mi-a notat pe ea ca nu se depune ,poate aflu marti ca totusi trebuie sa o depun !

robut

#123 Mesaj de robut »

Scriu in acest post deoarece de aici am instalat programul pentru Declaratia de inventar postat de Danilevicis - dupa ce am listat declaratiile am sters programul nestiind ca trebuie sa trimit prin email. Acum am incercat sa-l instalez iar, dar imi da ,,eroare baza de date.....''.ma poate ajuta cineva ?

stire

#124 Mesaj de stire »

trebuie sa ai un folder numit EXPORT , cauta-l prin recycle bin si acolo ai toate fisierele xls
Never say never !

munteanud411

#125 Mesaj de munteanud411 »

Nu va mai agitati! La C-Ta-, daca ai de pus vreo intrebare, noroc ca esti la distanta!-
Acum 1 ora " _Ce ne frecati pe noi cu timpeniile alora de la evidenta asigurati ?'
-La telefon era o doamna :oops: :oops: :oops: !
La evidenta asigurati, IT si toate nr din lista de contacte nu raspunde decit Fax-ul !
In orice caz, daca e pe bune, am reusit sa smulg o informatie:- Daca nu avem sume de recuperat de la ei, nu depunem!
Dan-

munteanud411

#126 Mesaj de munteanud411 »

Instalare programe- pt Robu
1-Restarteaza calculatorul
2- Programul initial s-a instalat in Program Files.
- Deschide-l, cauta un fisier care s-ar putea numi "1234567" sau "Export"
Da un "Copy", "Paste" pe Desktop.
3- Reinstaleaza programul
4- Deschide din nou Program Files-etc
5- Click dreapta pe "1234567"- Copy
6- Pe bara ai deja ProgramFiles/ decl( sau cum s-o numi)- deschidel, click dreapta "Paste""Replace" daca e cazul !
Pentru avizati-
Dezistalarea programelor nu duce absolut nici un fisier in Recycle Bin !
Dan-

stire

#127 Mesaj de stire »

scuze
Never say never !

badalaum

#128 Mesaj de badalaum »

Vb. despre programul pt. cei care depun online declaratia? Am vb. la Ploiesti si mi s-a spus ca se completeaza de mana pt. cei care nu depun online.Corect?

robut

#129 Mesaj de robut »

Multumesc, dar nu am reusit nimic si asta din cauza ca am sters tot ce tinea de Decl. Inventar(fisierul Export este gol) din Program Filles chiar si de la cosul cu gunoi.
nu pot completa aceasta declaratie inventar - imi da urmatorul mesaj ,,eroare baza de date...unregistered version halcyon 6''
de ce nu pot sa instalez programul , ce nu fac bine ? :oops:

milead

#130 Mesaj de milead »

Au aparut precizari pe site-ul CNAS. Nu mai trebuie certificatul fiscal ca si-l iau ei de la ANAF si fisierul in EXCEL se trimite pe adresa indicata de fiecare casa de sanatate. Hartia insa tot trebuie dusa sau trimisa prin posta. Cei de la Bucuresti am vazut ca au deja si adresa de mail si model de fisier si model de hartie.

tamasanuc

#131 Mesaj de tamasanuc »

Si totusi , cum pot afla daca fisierul xls trimis la adresa de mail specificata de CASMB a fost preluat si validat sau nu (in caz de erori)?

fagarasa176

#132 Mesaj de fagarasa176 »

Nu prea ai cum sa aflii :roll:
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!

nicolescus

#133 Mesaj de nicolescus »

La Constanta, astazi, am reusit sa o supar pe doamna care mi-a raspuns dupa multe incercari la telefon.... vai rusine mie. O sa stau 5 minute la colt..... :oops: Cica la Constanta nu se transmit draga prin internet sau prin posta, trebuie sa te duci neaparat la ei la ghiseu. Ce atata lene pe capul nostru.... pesemne ca s-au obisnuit cu cozi in fiecare luna si acum ca au scapat de declaratiile lunare vor sa ne puna pe drumuri cu declaratiile inventar.... Ce mai in colo si in coace.... dupa o discutie foarte scurta din partea doamnei, TREBUIE sa mergem la ghiseu cu discheta si formularul, ca vezi doamne au venit o groaza de oameni si nu s-au mai plans, si daca programul de pe discheta nu merge....cand il trimiti pe mail.... cum sa verifici daca s-a inregistrat sau nu....mare bataie de cap. Cine stie daca la Constanta sunt cozi pe la ghisee sa dea un semn. :wink:

fagarasa176

#134 Mesaj de fagarasa176 »

Si atunci de ce AICI apare adresa de mail pe care poti trimite declaratia? :shock:
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!

nicolescus

#135 Mesaj de nicolescus »

Raspuns primit de la doamna binevoitoare: " la noi la Constanta asa se face. Nu ne intereseaza alte judete. "... :cry: :oops:

Scrie răspuns