FISE FISCALE
- fagarasa176
Re: FISE FISCALE
E corect...
Mie nu mi'a retinut niciodata un exemplar din FF
Mie nu mi'a retinut niciodata un exemplar din FF
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Da e corect.Retine numai centralizatorul.
-
Buna seara,am si eu o problema . In anul 2010,luna mai,am desfacut 2 contracte de munca ;acum cand generez fisele fiscale, din Saga,nu imi apar fisele celor doi fosti angajati .Ma poate ajuta cineva ??? Multumesc
Pt salariatii respectivi, verificati daca data incetarii CIM a fost trecuta corect...LA fisele fiscale,aveti grija sa aveti bifa la toti salariatii si dati actualizare (toate fisele) sau (fisele selectate) 

Îmi iubesc ţara atunci când nu mă uit la televizor şi când nu merg pe stradă. (Octavian Paler)
trifanm500, cele 2 persoane se vad in salariati cu gri ? sau nu cumva le-ati sters ?
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
-
Buna seara,da cei doi salariati se vad pe fond gri .Am verificat nu i-am sters,am trecut corect data incetarii contractului ,ce mai poate fi ?
Incearca sa apesi pe "actualizare (toate fisele)" si vezi daca acum apar.
-
Multumesc, am actualizat -toate fisele- si este in regula ,au aparut si cei doi disparuti.Eu am actualizat initial doar fisele care imi apareau selectate,deoarece sus,aveam selectat -activi-si am crezut ca-mi activeaza toti angajatii din 2010.Multumesc inca o data.
Eu am urmatoarea situatie:
ianuarie-aprilie 2010-salariatii lucreaza la sediul societatii-sect 5
mai-decembrie 2010-salariatii sunt mutati la un sediu secundar deschis in sector 2.
Unde depun fisele fiscale la af din sector 5(sediu) sau la cea din sector 2(sediu secundar)?
Multumesc.
ianuarie-aprilie 2010-salariatii lucreaza la sediul societatii-sect 5
mai-decembrie 2010-salariatii sunt mutati la un sediu secundar deschis in sector 2.
Unde depun fisele fiscale la af din sector 5(sediu) sau la cea din sector 2(sediu secundar)?
Multumesc.
Fişele fiscale de la sediile secundare se depun la unitatea fiscală a societăţii-mamă (OPANAF 232/2011). Pentru mai multe informaţii apelati 031.403.91.60 (retea RDS)
sursa: http://www.anaf.roAtenţie: conform OPANAF 232/2011, art. 1, alin. (1) "pentru administrarea de către organele fiscale din subordinea Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală a obligaţiilor fiscale datorate de contribuabilii care au înfiinţate sedii secundare înregistrate fiscal ca plătitoare de salarii şi venituri asimilate salariilor, competenţa revine, începând cu data de 1 februarie 2011, organului fiscal în a cărui evidenţă fiscală este înregistrat contribuabilul care a înfiinţat respectivele sedii secundare, inclusiv pentru impozitul pe venitul din salarii datorat de salariaţii care îşi desfăşoară activitatea la aceste sedii."
Îmi iubesc ţara atunci când nu mă uit la televizor şi când nu merg pe stradă. (Octavian Paler)
-
Am si eu o intrebare: la fisele fiscale la data incetarii activitatii este data pe care o trecem in decizia de incetare sau data ultimei zile de lucru, pentru ca saga imi trece data ultimei zile de munca, dar mie nu mi se pare corect.
depinde care data ai completat la fisiere - salariat. Daca ai pus 15.02.(si e duminica) ca ultima zi de lucru si asa ai facut statul de plata programul va pastra data plecarii 15.02 doar pe statul de plata vor fi calculate ca zile lucrate pana in 13.02 (vineri) inclusiv.
Deci in fisele fiscale sunt preluate datele completate de dvs.
Deci in fisele fiscale sunt preluate datele completate de dvs.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
-
De exemplu: ultima zi de lucru este 22.02.2010 - data asta o trec in fisa salariatului ca fiind ultima zi de munca, dar in decizia de incetare se trece incepand cu data de 23.02.2010 inceteaza activitatea; ei, in fisele fiscale din saga, la data incetarii activitatii este trecuta data de 22.02.2010, ori mie mi se pare corect sa fie trecuta data de 23.02.2010. Cum este corect, ca n-am gasit undeva sa ma lamureasca.