Definire Puncte de lucru cu CIF
-
Definire Puncte de lucru cu CIF
Se poate adauga vreun camp la punctele de lucru care au mai multi de 5 salariati ca sa se poata introduce codul de inregistrare fiscala? Daca se poate acest lucru sa se transfere si in fisele fiscale. Multumesc!
Re: Definire Puncte de lucru cu CIF
momentan nu exista acest camp, probabil se va introduce
-
din cate stiu cu 01.01.2011 nu se vor mai declara pe 100 diferit aceste puncte de lucru. Cel putin mie asa m-i sa spus. Aveam o societate cu 2 CIF-uri (pentru CIF-ul standard declaram 102) iar pentru CIF-ul dela punctul de lucru declaram imp pe salarii.
mentiunea- toti angajatii erau pe punctul de lucru
mentiunea- toti angajatii erau pe punctul de lucru
Asa este se declara doar prin 112 care se va depune la finantele de unde apartine sediul.
In D.112 exista loc unde sa fie completat impoztul pe sediu si pe puncte de lucru.
Eu am primit un raspuns nu de cateva zile ca se va implementa ceva pentru a usura completarea declaratiei in ceea ce priveste impozitul pentru punctele de lucru.
In D.112 exista loc unde sa fie completat impoztul pe sediu si pe puncte de lucru.
Eu am primit un raspuns nu de cateva zile ca se va implementa ceva pentru a usura completarea declaratiei in ceea ce priveste impozitul pentru punctele de lucru.