Buna ziua!! am si eu cu o intrebare aferenta concediului medical cod 08 pt luna ianuarie 9zile concediu medical cim 2h/zi ,am incercat sa listez ,,lista concedii medicale si nu reusesc .....ce o sa duc la casa atasat la concediu medical am inteles ca vor sa le duc copie decl 112 cu nr.de finante si sectiunea D si C2 dar cum o listez ca nu reusesc ?????
Multumesc!!!
concediu medical ce listez din D112 nu reusesc nimic
-
Re: concediu medical ce listez din D112 nu reusesc nimic
in lista apar doar incapacitatile de munca
-
deci sa inteleg mai bine duc numai D112 inregistrata la fisc???
Multumesc pentru raspuns.
Multumesc pentru raspuns.
Mergi cu D.112 la fisc. Dupa ce ai recipisa ca este validat mergi la Casa de Sanatate si depui cererea de restituire.
Sectiunile mentionate le listezi dupa ce ai data "generare pdf".
Sectiunile mentionate le listezi dupa ce ai data "generare pdf".
Și poate ne ții și pe noi la curent, ce ai rezolvat, intrucât anul trecut intr-un anume județ nu m-au lăsat în pace până nu am depus și lista cu concediul medical pentru sarcină și lăuzie și încă și on-line prin programul pus la dispoziție de ei pe site, fără aia nu i-au primit dosarul cu cererea de restituire.Eu m-am conformat deși știam că nu e corect ce-mi cer, pentru că bunica mea avea o vorbă: fato, niciodată să nu-ți pui mintea cu proștii, că ăștia au mintea odihnită...
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
Eu de obicei rezolv usor aceasta situatie. Sun direct la Casa Nationala de Sanatate, ii intreb cum este corect, dupa care o intreb ca atunci celor de la Casa de Sanatate X cine le zice ca asa este corect? ca ei sustin contrariul. Si atunci suna cei de la Casa Nationala de Sanatate suna la Casa de Sanatate X si se rezolva problema.