in lunile nov si dec. am folosit fisierul operatii speciale unde am intrat si am facut compensari de produse adica am descarcat de ex. 3buc de biscuiti cu rom si am incarcat 3 buc biscuiti cu vanilie(am facut unele inversiuni in stoc).In dec.am avut plusuri la inventar .Programul a facut nota 371=607 .Soldul lui 607din balanta nu bate cu soldul pus de programul saga in bilant.Este normal ca venituri-cheltuieli sa nu fie egal cu 121 in acest caz?
Imi da eroare la bilant si anume rd 34B nu este egal cu rd 67 cpp.Cum sa fac sa-mi dea bilantul?
contul 607 din bilant
Re: contul 607 din bilant
bilantul se intocmeste pe baza rulajelor nu pe baza soldului
in cazul dat e normal ca rulajele contului 121 sa nu fie egala cu total clasa 6 si 7
incearca sa inchizi de mana conturile si vei vedea

in cazul dat e normal ca rulajele contului 121 sa nu fie egala cu total clasa 6 si 7
incearca sa inchizi de mana conturile si vei vedea
Re: contul 607 din bilant
In acest caz, eu as fi mers pe varianta unui transfer, fiind vorba de produse aproape identice si care sunt confundabile la o livrare sau inventariere.
Adica transferam din codul primului produs "3buc de biscuiti cu rom" si la cod destinatie as fi ales codul produsului "3 buc biscuiti cu vanilie"
Adica transferam din codul primului produs "3buc de biscuiti cu rom" si la cod destinatie as fi ales codul produsului "3 buc biscuiti cu vanilie"