Contract individual de munca 2011
Contract individual de munca 2011
Noul contract individual de munca este de fapt pe "osatura" vechiului contract-cadru aprobat prin Ordinul M.M.S.S. nr.64/2003, modificat si completat prin Ordinul M.M.S.S. nr.76/2003 cu mici adaugiri.
Iata-le:
L. Alte clauze:
a). perioada de proba este de ……………… 90 de zile calendaristice pentru funcțiile de execuție /120 de zile calendaristice pentru funcțiile de connducere……………………………;
b). perioada de preaviz în cazul concedierii este de ……… 20 de zile lucrătoare pentru salariații cu funcții de execuție/ 45 de zile lucrătoare pentru salariații care ocupă funcții de conducere………………zile lucrătoare, conform Legii nr. 53/2003 - Codul muncii sau contractului colectiv de muncă;
c). perioada de preaviz în cazul demisiei este de ………20 de zile lucrătoare pentru salariații cu funcții de execuție/ 45 de zile lucrătoare pentru salariații care ocupă funcții de conducere ……….…zile calendaristice, conform Legii nr. 53/2003 - Codul Muncii sau contractului colectiv de muncă;
d). în cazul în care salariatul urmează să-şi desfăşoare activitatea în străinătate, informaţiile prevăzute la art.18 alin.(1) din Legea nr. 53/2003 - Codul muncii se vor regăsi şi în contractul individual de muncă;
e). alte clauze.
f). salariatul este obligat sa respecte prevederile Regulamentului Intern si ale Fisei Postului
M. Drepturi si obligatii generale ale partilor:
1. Salariatul are in principal urmatoarele drepturi:
a) dreptul la salarizare pentru munca depusa.
b) dreptul la repaos zilnic si saptamanal.
c) Dreptul la concediul de odihna annual.
d) Dreptul la egalitate de sanse si de tratament.
e) Dreptul la securitate si sanatate in munca.
f) Dreptul la formare profesionala in conditiile actelor aditionale.
2. Salariatului ii revin, in principal, urmatoarele obligatii:
a) Obligatia de a realiza norma de munca sau, dupa caz, de a indeplini atributiile ce ii revin conform fisei postului.
b) Obligatia de a respecta disciplina muncii.
c) Obligatia de fidelitate fata de angajator in executarea atributiilor de serviciu.
d) Obligatia de a respecta masurile de securitate si sanatate a muncii in unitate.
e) Obligatia de ra respecta secretul de serviciu.
f) obligatia de a se supune obiectivelor de performantă individuale impuse, precum si criteriilor de evaluare a realizării acestora – stabilite prin fisa postului
3. Angajatorul are, in principal, urmatoarele drepturi:
a) Sa dea dispozitii cu caracter obligatoriu pentru salariat, sub rezerva legalitatii lor.
b) Sa exercite controlul asupra modului de indeplinire a sarcinilor de serviciu.
c) Sa constate savarsirea abaterilor disciplinare si sa aplice sanctiunile corespunzatoare, potrivit legii, contractului colectiv de munca aplicabil si regulamentului intern.
4. Angajatorului ii revin, in principal, urmatoarele obligatii:
a) Sa acorde salariatului toate drepturile ce decurg din contractele individuale de munca, din contractul colectiv de munca aplicabil si din lege.
b) Sa asigure permanent conditiile termice si organizatorice avute in vedere la elaborarea normelor de munca si conditiile corespunzatoare de munca.
c) Sa informeze salariatul asupra conditiilor de munca si asupra elementelor care privesc desfasurarea relatiilor de munca.
d) Sa elibereze, la cerere, toate documentele care atesta calitatea de salariat a solicitantului.
e) Sa asigure confidentialitatea datelor cu caracter personal al salariatului.
f) sa evalueze salariatul numai dupa obiectivele de performantă individuale impuse, precum si dupa criteriile de evaluare a realizării acestora – stabilite prin fisa postului
O sa revin si cu alte "actualizari".
Iata-le:
L. Alte clauze:
a). perioada de proba este de ……………… 90 de zile calendaristice pentru funcțiile de execuție /120 de zile calendaristice pentru funcțiile de connducere……………………………;
b). perioada de preaviz în cazul concedierii este de ……… 20 de zile lucrătoare pentru salariații cu funcții de execuție/ 45 de zile lucrătoare pentru salariații care ocupă funcții de conducere………………zile lucrătoare, conform Legii nr. 53/2003 - Codul muncii sau contractului colectiv de muncă;
c). perioada de preaviz în cazul demisiei este de ………20 de zile lucrătoare pentru salariații cu funcții de execuție/ 45 de zile lucrătoare pentru salariații care ocupă funcții de conducere ……….…zile calendaristice, conform Legii nr. 53/2003 - Codul Muncii sau contractului colectiv de muncă;
d). în cazul în care salariatul urmează să-şi desfăşoare activitatea în străinătate, informaţiile prevăzute la art.18 alin.(1) din Legea nr. 53/2003 - Codul muncii se vor regăsi şi în contractul individual de muncă;
e). alte clauze.
f). salariatul este obligat sa respecte prevederile Regulamentului Intern si ale Fisei Postului
M. Drepturi si obligatii generale ale partilor:
1. Salariatul are in principal urmatoarele drepturi:
a) dreptul la salarizare pentru munca depusa.
b) dreptul la repaos zilnic si saptamanal.
c) Dreptul la concediul de odihna annual.
d) Dreptul la egalitate de sanse si de tratament.
e) Dreptul la securitate si sanatate in munca.
f) Dreptul la formare profesionala in conditiile actelor aditionale.
2. Salariatului ii revin, in principal, urmatoarele obligatii:
a) Obligatia de a realiza norma de munca sau, dupa caz, de a indeplini atributiile ce ii revin conform fisei postului.
b) Obligatia de a respecta disciplina muncii.
c) Obligatia de fidelitate fata de angajator in executarea atributiilor de serviciu.
d) Obligatia de a respecta masurile de securitate si sanatate a muncii in unitate.
e) Obligatia de ra respecta secretul de serviciu.
f) obligatia de a se supune obiectivelor de performantă individuale impuse, precum si criteriilor de evaluare a realizării acestora – stabilite prin fisa postului
3. Angajatorul are, in principal, urmatoarele drepturi:
a) Sa dea dispozitii cu caracter obligatoriu pentru salariat, sub rezerva legalitatii lor.
b) Sa exercite controlul asupra modului de indeplinire a sarcinilor de serviciu.
c) Sa constate savarsirea abaterilor disciplinare si sa aplice sanctiunile corespunzatoare, potrivit legii, contractului colectiv de munca aplicabil si regulamentului intern.
4. Angajatorului ii revin, in principal, urmatoarele obligatii:
a) Sa acorde salariatului toate drepturile ce decurg din contractele individuale de munca, din contractul colectiv de munca aplicabil si din lege.
b) Sa asigure permanent conditiile termice si organizatorice avute in vedere la elaborarea normelor de munca si conditiile corespunzatoare de munca.
c) Sa informeze salariatul asupra conditiilor de munca si asupra elementelor care privesc desfasurarea relatiilor de munca.
d) Sa elibereze, la cerere, toate documentele care atesta calitatea de salariat a solicitantului.
e) Sa asigure confidentialitatea datelor cu caracter personal al salariatului.
f) sa evalueze salariatul numai dupa obiectivele de performantă individuale impuse, precum si dupa criteriile de evaluare a realizării acestora – stabilite prin fisa postului
O sa revin si cu alte "actualizari".
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
Re: Contract individual de munca 2011
Doriti sa stiti si cum arata OFICIAL fisele de evaluare?
Aveti la dispozitie Monitorul oficial nr. 124/2011 unde gasiti modele de fise de evaluare cu explicatii amanuntite.
Aveti la dispozitie Monitorul oficial nr. 124/2011 unde gasiti modele de fise de evaluare cu explicatii amanuntite.
-
multumim frumos pt.informatii ,sunt de mare folos!
mai rau este ca nu toti avem abonament la M.O.....
si dl.Septimiu s-a suparat pe noi si nu mai posteaza nimic la ,,legislatie"
mai rau este ca nu toti avem abonament la M.O.....
si dl.Septimiu s-a suparat pe noi si nu mai posteaza nimic la ,,legislatie"
De ce nu faci abonement gratuit la newletter-ul lui SeptimiuV? Sau citesti http://www.vsc.ro/weblog/.
- fagarasa176
Mdea este vb de Ordin nr. 247 din 10/02/2011 Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 124 din 18/02/2011 Intrare in vigoare: 18/02/2011 privind aprobarea Criteriilor de evaluare a performanţelor profesionale individuale pentru personalul contractual din cadrul aparatului propriu al Ministerului Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri
Puteti gasi si AICI
Puteti gasi si AICI
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Aveti aici originalul Monitorului Oficial:
http://www.divshare.com/download/14807689-d07
Aveti aici model de fisa de evaluare TESA:
http://www.divshare.com/download/14807696-8c8
AVETI AICI MODEL DE REGULAMENT ORDINE INTERIOARA (REGULAMENT INTERN):
http://www.divshare.com/download/14807700-839
Aveti aici model fisa de evaluare muncitori:
http://www.divshare.com/download/14807702-ada
http://www.divshare.com/download/14807689-d07
Aveti aici model de fisa de evaluare TESA:
http://www.divshare.com/download/14807696-8c8
AVETI AICI MODEL DE REGULAMENT ORDINE INTERIOARA (REGULAMENT INTERN):
http://www.divshare.com/download/14807700-839
Aveti aici model fisa de evaluare muncitori:
http://www.divshare.com/download/14807702-ada
- fagarasa176
Sărumâna
sa'ţi trăiască familia
Care'i faza cu comanda SQL ca la nu am avut de'a face cu astea

Care'i faza cu comanda SQL ca la nu am avut de'a face cu astea

Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
-
Wow..multumim 

Faza cu SQL-ul este o "reminiscenta"; se pot lega documentele WORD la o baza de date (suna al dracului de greu dar este al dracului de usoir, probabil ca o sa va explic intr-un post ce si mai ales cum se face) care poate fi un fisier EXCEL sau un fisier WORD. Adica mesajul de eroare spune ca nu gaseste sursa de unde sa-si traga datele; chiar daca nu o gaseste tot puteti vedea ce si mai ales cum. Cand veti da click pe denumire firma, salariu, nume angajat, nume patron, se va "innegri" (acolo se afla sursa pe care WORD o cere), stergeti si treceti manual.
Nu va "termin" acum cu explicatiile ci o sa va "termin" mai tarziu.

Nu va "termin" acum cu explicatiile ci o sa va "termin" mai tarziu.

- danilevicis
Ce tare esti! Multumim pt ce ne-ai pus la dispozitie.
Din partea noastra, esti apreciat la nivelul de performanta cu nota 10 (zece).

Din partea noastra, esti apreciat la nivelul de performanta cu nota 10 (zece).

Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic
- danilevicis
Cel mai mult imi place asta:

Incalca frecvent regulile de disciplina si functionare si comenteaza ori-de-cate-ori i se atrage atentia

Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic
-
Face pauze lungi si dese, "uneori" intirzie/absenteaza "frecvent"...dragut sau ce ? 

Buna ziua, pot folosi un model de cim din 2010 pt.ca cim 2011 nu gasesc ?