nu pot deschide un document

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
florescud

nu pot deschide un document

#1 Mesaj de florescud »

Buna dimineata,

am primit de la Certsign documentul confirmat,pe care din email pot sa-l deschid,dar dupa descarcare in calculator,nu mi se permite acest lucru.Imi da mesajul ca fisierul a fost distrus si nu se mai poate repara. Nici alte fisiere pdf de pe CD de instalare al Cerst sign,nu le pot deschide,cu mesajul ca nu exista.Ce s-o fi intamplat?Multumesc anticipat pentru raspuns,daca e cineva amabil.... :(

balazse

Re: nu pot deschide un document

#2 Mesaj de balazse »

Doar o presupunere. Este posibil ca sa este setat ca fisierele pdf se deschid cu alt program decat adobe, iar acel program nu il poate deschide.
Incearca sa dai un click drepta pe fisier -> mergi la "open with" -> si selectezi "adobe reader ...".

herganiec

#3 Mesaj de herganiec »

sau reinstaleaza adobe acrobat reader de pe net complet..
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

florescud

#4 Mesaj de florescud »

Aveam instalat Adobe Reader x,oare sa-l reinstalez tot pe acesta ,sau pe cel cerut de finante?Si,are ceva daca fac aceasta operatiune dupa ce am instalat de la Certsign toate softurile ttransmise de ei?Cred ca v-ati dat seama ca nu prea le am cu calculatoarele...

herganiec

#5 Mesaj de herganiec »

adobe fara X instaleaza, nu are importanta partea cu certificatul.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

florescud

#6 Mesaj de florescud »

Am instalat Adobe 9.4,dar tot nu pot deschide documentul confirmat primit pe mail de la Certsign.L-am salvat totusi,din fereastra ''Descarca''(open si nu run,apoi save ) si am reusit sa-l trimit la ANAF si am scos si Decl.150.O fi bine?Ma tem sa nu am probleme mai departe.

balazse

#7 Mesaj de balazse »

Daca ai putut sa scoti cererea 150 atunci ii ok.

Scrie răspuns