REVISAL - noua versiune
Re: REVISAL - noua versiune
am transmis in cel nou, si cand am verificat am vazut ca la un salariat s-a facut act aditional in luna a 5 a de modoficarea contractului de la norma intreaga la contract cu timp partial si nu a fost transmis la ITM modificarea. Acum imi apare bine. Dar nu stiu daca mai pot transmite modificarea de atunci . Si nu stiu daca se listeaza ceva cand transmiti .
Multumesc
Multumesc
- munteanud411
Ca dovada a transmiterii, poti lista , ca si la versiunea veche, selectand continutul raportului de preluare - Copy- Paste / Word- Print
Dan-
http://schimbativiata.webs.com/
-
Dragi colegi,
Am fost ieri la IMT Bucuresti si va pot spune ca am intalnit o multime de oameni nemultumiti de acest REVISAL. Daca te duci la informatica la ITM zice domnul de acolo ca nu-i de competenta lui si sa mergem in O. Goga ca se afla acolo un reprezentant al firmei care a scos acest program minune si sa vorbim cu el. Acolo intr-adevar este un baiat de la firma care iti poate spune doua vorbe si acelea sunt: noi am facaut programul asa cum cere legea, programul merge foarte bine, daca il intrebi cate ceva spune ca nu e de competenta lor si sa mergem la departamentul informatica (adica exact unde am fost si ne-au usuit) din ITM sau sa scriem la inspectia muncii...........
Ne-am lamurit bustean.....am tras concluzia ca nici ei nu stiu mare lucru....
Am fost ieri la IMT Bucuresti si va pot spune ca am intalnit o multime de oameni nemultumiti de acest REVISAL. Daca te duci la informatica la ITM zice domnul de acolo ca nu-i de competenta lui si sa mergem in O. Goga ca se afla acolo un reprezentant al firmei care a scos acest program minune si sa vorbim cu el. Acolo intr-adevar este un baiat de la firma care iti poate spune doua vorbe si acelea sunt: noi am facaut programul asa cum cere legea, programul merge foarte bine, daca il intrebi cate ceva spune ca nu e de competenta lor si sa mergem la departamentul informatica (adica exact unde am fost si ne-au usuit) din ITM sau sa scriem la inspectia muncii...........
Ne-am lamurit bustean.....am tras concluzia ca nici ei nu stiu mare lucru....
http://www.finantevalcea.ro/Categoria20/Mesajul144.html
Model de raspuns, fundamentat, competent al oficialitatilor...
Model de raspuns, fundamentat, competent al oficialitatilor...

-
Ajutor, nu pot sa instalez programul REVISAL.
Vreau sa instalez acel Net Framework 3.5 si ramane blocat....nu se instaleaza...
Vreau sa instalez acel Net Framework 3.5 si ramane blocat....nu se instaleaza...
O fi obosit si el... 

-
Usor de zis dar pe mine ma scoate din minti.....
A trimis cineva noul revisal din saga? Este ok?
A trimis cineva noul revisal din saga? Este ok?
Da, merge
nici eu n-am reusit la inceput, imi lipsea programul de dezarhivare..(sper ca zic bine) mi l-a instalat cineva si a mers.

-
MARE ATENTIE LA DATA INCETARII PENTRU CEI CE FAC INCETARI IN REVISAL ASTFEL:
- eu ma duc pe ideea (dupa cum am postat la pag 17) ca data incetarii e ultima zi de lucru + 1. Daca ma duc in schimb in revisal acolo imi va aparea ca ziua incetarii ceea e e trecut in casuta "ultima zi de lucru". Daca modific manual aceasta data si trec ziua x+1 atunci imi preia AUTOMAT si in casuta cu ultima zi de lucru modificandu-mi acolo noua data, a.i. daca nu sunt atent ma trezezc ca e trecuta ca ultima zi de lucru x+1
Ex: am facut azi 23.08.2011o incetare si am trecut acolo in casuta ultima zi de lucru 22.08.2011, ca sa fie platit angajatul pana si inclusiv pe 22.08.2011 nu si pe 23.08.2011 (azi nu a venit la servici). In revisal insa imi apare la data incetarii contractului 22.08.2011, ceea ce nu cred ca e corect
- nimeni nu avea in vedere vreo incetare pe 22
- si sa fie asa atunci revisalul ar fi trebuit sa il fac ieri (pai cum daca azi a venit la munca doar sa isi dea demisia)
Astfel prin absurd daca il las bifat in casuta ultima zi de lucru 23.08.2011 revisalul se face bine insa pe statul de plata eu il platesc si pentru ziua de 23, zi in care nu a mai lucrat.
Cred ca ideea cu casuta "ultima zi de lucru" ar fi ideal sa fie schimbata
Gresesc cu ceva ?
- eu ma duc pe ideea (dupa cum am postat la pag 17) ca data incetarii e ultima zi de lucru + 1. Daca ma duc in schimb in revisal acolo imi va aparea ca ziua incetarii ceea e e trecut in casuta "ultima zi de lucru". Daca modific manual aceasta data si trec ziua x+1 atunci imi preia AUTOMAT si in casuta cu ultima zi de lucru modificandu-mi acolo noua data, a.i. daca nu sunt atent ma trezezc ca e trecuta ca ultima zi de lucru x+1
Ex: am facut azi 23.08.2011o incetare si am trecut acolo in casuta ultima zi de lucru 22.08.2011, ca sa fie platit angajatul pana si inclusiv pe 22.08.2011 nu si pe 23.08.2011 (azi nu a venit la servici). In revisal insa imi apare la data incetarii contractului 22.08.2011, ceea ce nu cred ca e corect
- nimeni nu avea in vedere vreo incetare pe 22
- si sa fie asa atunci revisalul ar fi trebuit sa il fac ieri (pai cum daca azi a venit la munca doar sa isi dea demisia)
Astfel prin absurd daca il las bifat in casuta ultima zi de lucru 23.08.2011 revisalul se face bine insa pe statul de plata eu il platesc si pentru ziua de 23, zi in care nu a mai lucrat.
Cred ca ideea cu casuta "ultima zi de lucru" ar fi ideal sa fie schimbata
Gresesc cu ceva ?
Ultima oară modificat Mie Aug 24, 2011 10:05 pm de către solovastru, modificat 1 dată în total.
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic.php?f=12&t=15980
personal, nu cred ca gresiti.
personal, nu cred ca gresiti.
Atentie ca instalarea merge mai greu (cateva minute, aprox 10-20, depinde de calculator).ghineae609 scrie:Vreau sa instalez acel Net Framework 3.5 si ramane blocat....nu se instaleaza...
-
Si mie mi se pare corect ca data incetari contractului sa fie ultima zi de lucru + 1 pentru ca data incetarii este prctic prima zi in care angajatul nu mai lucreaza ptr respectiva firma.
Deci? Cum facem?
Deci? Cum facem?
-
brandusoiud479 scrie:aceasta a fost prima optiune. dar, mi s-a raspuns ca momentan nu se elibereaza parole daca nu am avut anterior. au zis sa mai trec pe acolo. poate apar noutati. specific romanescbalazse scrie:Sau cel mai simplu ar fi fost sa ceri user si parola si sa depui online.
oricum o sa trec si cu un sstick sa vad daca functioneaza.
am fost azi la itm cu blindat cu 2 stickuri. cand colo, nenea de la informatica a zis ca nu a fost de vina discketa ci serverul, softul lor. asta deoarece dupa mine s-a mai intamplat la cineva la fel si le-a scris mail celor de la team net. care au raspuns ca au remediat problema.
concluzie> zero profesionalism la team net. soft facut pe genunchi in weekend.
- munteanud411
Nu stie nimeni a cui este minunata asta de firma?
nu de alta, dar parca prea se incapataneaza Min.Muncii sa lucreze numai cu ei !!!
nu de alta, dar parca prea se incapataneaza Min.Muncii sa lucreze numai cu ei !!!
Dan-
Are sediul social in Prahova!!...... http://www.teamnet.ro/contact.aspx